|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Африканска савана. Пладне. Лав и лавица лежат на сонце тен да фатат. Одеднаш протрчува еден зајак, го удира лавот по чело и избегал. Лавот - не му обрнува внимание, а лавицата - во шок!
- Ти цар на животните ли си, или што? Стигни го и раскини го на две! - Остај го, голема работа, мал е уште, има комплекси ... - Како ќе кажеш, ти си знаеш Сето ова се повторија неколку пати и секој пат - сличен разговор меѓу двајцата. Во еден момент, при последниот упад од страна на зајакот лавицата скокнала да го брка. Лево, десно, го бркала. Конечно, зајакот се шмугнал во една бетонска цевка, лавица по него и се заглавила. Зајакот ја заобиколил цевката, и пришол отпозади и ја опнал еднаш. По некое време се прибира таа - со подвиткана опашка, клапнати уши, тап поглед. Лавот ја гледа и сомнително ја прашува: - Кај цевката ли ти избега? |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителка им рекла на деца за домашно да напишат состав со насов "Зошто крава жално гледа."
Едно дете плачејќи си заминува дома и татко му го прашува: -Зошто плачеш сине? -Учителката ни рече да напишеме состав Зошто крава жално гледа. Татко му ја земал тетратката и напишал. Кога дошло време за составите, учителката ја земала тетратката и прочитала И ВАС СЕКОЈ ДЕН ДА ВЕ ВЛЕЧАТ ЗА Ц*ЦКИ,А ЕДНАШ ВО ГОДИНА ДА ВЕ Е*АТ И ВИЕ КЕ ГЛЕДАТЕ ЖАЛНO!! |
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slonot ja prashal Kamilata:
Zoshto ti se cickite taka na grbot-naopachki? A kamilata mu odgovorila: E, vidi koj prashuva- nekoj shto ima penis na facata. |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |