![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 300> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми се спие (хронично ненаспана сум)
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
i mene mi se spie
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ми се лешкари покрај некоја вода и чита книга
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
mi se jadeeeee....lele ke umram za jadenje
![]() ![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
KozleBozle ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Cocos (Keeling) Islands Статус: Офлајн Поени: 47 |
Mi e seta negde kade sto ima sneg ...na nekoj vrv od planina da napolnam bateriiiiiiiiiiiiiii!!
|
|
Kozle Bozle mudra glava za prcevo dusa dava!!!!
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
odi na alpite mozi ke najdis...
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Ми се спие
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
mi se pie kafe za rasonuvanje
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
----ми се пие сокче од морковче |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
muabet mi se prave
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
сакам масажа ----ми се лежи и ужива |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Јavi se i masaza ke imas
|
|
![]() |
|
ти као дежурна служба ...кој што сака кај тебе да се јави -----
епа навалете народе
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Pa tukasum jas za site od zenski pol dostapen
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |