|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 100> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idi vidi
da kazam uste za PRCKOVSKI, samo dve kravati sto ima... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди му вика сузи
сакаш да ви кажам како е граден мојот Трајчо.Трајчо мој знаете како е граден...то таква една градба трајчо мој,една таква градба е ...како дива градба е и на едно место има доградба... едни стопала толкаи па едни нокти..имаше на времето нокти.. ако не шета ќе крка пепељара по глава Изменето од sanja-a - 25.Април.2010 во 21:35 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi mnogu se smeam
http://youtube.com/watch?v=bZ8DsWxoiEw&feature=related Изменето од MyWay - 25.Април.2010 во 21:39 |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi idemo dalje
Jas sum davala, ehee sum davala sum davala ama mi e krivo sto ne sum nudela... A sega bi bila so nekoj ubavo graden........ Vozot cuf cuf cuf nie buf buf buf.....a mori maco ka sakam i jas taka u voz da me rastrte nekoj..E pa so ne probas mor.. Ami nema voz vo Bogdanci ma, samo do Gevgelija ode, posle za Bogdanci so avtobus... |
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IdVid...
Ti mene si mi se ZAVESTAL... Slusaj ti gospodzo Cucolino, da ti kazam jas tebe nesto sakas? Opuli me ubo, me pulis ubo? -Ne mozam da te soberam mnogu si golema... potrudi se, potrudi se,fixiraj me Cicolino opuli me i zapameti so ce ti kazam jas ljubam i ljubena summmm.... Jas odam gordo so gordo krenata glava... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi ela da te gusnam
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idi vidi
mnogu iznatresiv gluposti ovaa den ovde, i mnogu linkovi ama se iznasmeav posteno od srce i dusa |
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди..
имам чувство дека ова ќе биде еден долг, долг ден. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драги идивиди
дојде време да кинисам накај факултето... see u |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ,
Зошто ми го сецкаат името Не сум Под Водно Јас сум ПодВодно. Ти не си Иди Види, нели? Има едно село К*ртамзали кај Дојран. Никој не го пишува К*р Тамзали. Кажи бе Идивиди, нели сум во право? Х Х Х ПодВодно Изменето од ПодВодно - 26.Април.2010 во 10:30 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
денеска се погледнав во огледало и сфатив дека сум многу убава.
Дефинитивно венче за коса ми бил лекот.
да знев порано ќе си го купев
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди...
Умнициве ме пукаат... Едвај јадам... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди...
I'm beautiful.. Then again... убавината е релативна ствар. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
поради тебе гравчето ќе ми загореше... |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |