|
Вицови за полицајците |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицајци се собираат во кафеана, и еден од колегите доаѓа во ултра модерен костум. Го заобиколуваат и го прашуваат:
- Од каде ваков костум и од каде најде пари да го купиш? - Абе какво купување, подарок ми е. - Аман бре, кој ти подарил вакво нешто? - Жена ми. Се враќам вчера дома, таа ме чека гола во креветот, а костумот оставен на столот на спалната… |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек го прашува полицаецот:
- Извинете, знаете како да ја најдам најблиската полиција? - Ех, тоа е лесно, прашај ме нешто друго! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влага полицаец во автобус на ЈСП и му вика на шоферот:
- Дај ми 2 карти. - Зошто ти се 2 карти? - Па ако ја изгубам едната, да имам друга. - А, ако и таа ја изгубиш? - Епа, имам и месечна карта. - А, ако и месечната ја изгубиш? - Еее, па униформисани лица не плаќаат карта. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вози жена брзо и ја запира полицаец.
-Вашите документи, молам! Жената: -Не казнувајте ме, Ве молам, јас сум професорка. Полицаецот: -Еее, само да знаете колку долго го чекав ова...Сега убаво ќе напишете илјада пати: „Никогаш повеќе нема да возам брзо“! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах...ако го начекам јас Трајче наставникот....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало:
„Најзагрозени професии од сифилис се: 1. Актери 2. Шофери 3. Полицајци.“ Откако го прочитале, едниот полицаец го прашал другиот: - Абе колега, што е тоа сифилис? А овој му мавнал еден шамар и му рекол: - Е од такви како тебе сме на трето место. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пијаница се капе во фонтана во парк. Доаѓа полицаец и му вели:
- Еј, ти, во фонтаната, брзо да излезеш! Кога пијаницата излегува, полицаецот му бара лична карта. Пијаницата: - Немам во себе никаков документ. - Кој си ти? - Ти ме знаеш!
- Не, не те знам, затоа те прашувам кој си. - Абе ме знаеш, ти велам! - Реков дека не знам. Кој си ти??? - Како не ме знаеш? Јас сум тој што беше во фонтаната |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си доаѓа полицаецот дома и ја гледа својата жена како лежи гола во креветот.
- Жено кажи каде е! Ќе го убијам! - Никој нема мажу, што ти е? - Мори жено кажувај каде е, ќе ве убијам двајцата. - Никој нема! Оди во едната соба никој, оди во другата нема никој, отвара во шкафот и таму нема никој. Погледнува под креветот, а од таму човекот му подава 20 евра. Полицаецот ги зема парите и вели: - И под креветот нема никој! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
клипов вреди за 1000 вицеви....
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се шета полицаец со девојка покрај некое езеро...и оваа вика ....види патка.....а он вика колку си значи смотана.....не е тоа патка ......тоа е пеликан...го познав дека од него прават гуми за бришење на моливи |
|
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Командир на полициска станица им вика на новите полицајци:
- Од вас барам само едно, а тоа се две работи: лојалност, дисциплина, и снаодливост ! |
|
janevzoran1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Десетгодишно дете оди кај татко му полицаец и го прашува:
- Тато, тато, колку е 100 пати 100 ? - Не знам сине !? - А каде е Африка ? - Не знам сине !? - А кој го напишал “Мостот на Дрина” ? - Не знам сине !? - Е, добро тато, извини што ти одзедов од времето ! - Не сине, не се извинувај ! Само ти прашувај ! Ако не прашуваш нема да научиш ! |
|
janevzoran1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец со неговата сопруга доаѓа од супермакет до неговата кола и тогаш му текнува дека ги заборавил клучевите во колата; почнува да псуе и се обидува да ја отвори вратата; тогаш, жена му му вели:
- Прави што ќе правиш но побрзај, се спрема да заврне а нашава кола е кабриолет ! |
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |