|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 13961397139813991400 1402> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don’t like it...
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш на грав?
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк... тетовски?
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk
uste sum vo shok... dajte kofa ladna voda.... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk dosadnoooooooooooo
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си била еднаш една девојка која самата себеси се мразела затоа што била слепа. Таа го го мразела секој освен својот сакан дечко. Тој секогаш бил покрај неа за да и помогне. Таа во една пригода му рекла: "кога само би можела да видам светот бе се омажила за тебе".
Еден ден на девојката некој и донира пар очи. Кога таа ги остранила завоите и можела да ги гледа сите, вклучувајки го и својот децко. Тој ја пражал "Сега кога го гледаш светот дали ке се омажис за мене". Таа го погледнала и воочила дека е слеп. Призорот на неговите затворени очни капаци ја шокирал. Не го очекувала тоа. Самата помисла дека мора да ги гледа целиот свој живот ја натерала да одбие да се омажи за него. Нејзинот дечко си заминал со солзи во очи и неколку дена потоа го напишал ова писмо: ДОБРО ЧУВАЈ СИ ГИ СВОИТЕ ОЧИ ДРАГА МОЈА, ЗАТОА ШТО ПРЕД ДА СТАНАТ ТВОИ, ТИЕ БЕА МОИ. СО ТИЕ ОЧИ ЈА ГЛЕДАВ ТВОЈАТА УБАВИНА. |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I love corruption
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ...... навистина е привлечна нејзината мистичност .....
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на кого бе?
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk auuuuuuuuu vili2121 prekrasnooooooo, fantasticnoooooo bravo za izborot Изменето од bijonse1 - 21.Јули.2009 во 19:23 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк
не брка анакин....анастеа?? ами не ми се пие пиво ... јадев лјубеница |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...skaranaaaaa ti sum i ne ti pravam poveke muabet
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк што фризура ќе беше тоа
Афро Подвижна грмушка |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK......
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <1 13961397139813991400 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |