|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 135> |
Автор | |
boban veles
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo bev deneska vo palas razgovarav moze 1 saat so oliver regrutot i nisto angliski se super ama nema pozicii neznam za ona trebalo vakov sertivikat za ova nakov sertivikat za ova treba ona drapaj si takvoto ja neznaam so sakaat samo londri i general laber ja neznam kade ke najdat takvi luge srucni i vika da cekame za pozicii ova e apsurt najubavo pak da go vakam brodot toa istin pari brotski nudat ama vamu bare ke jades i ke sp[ies kako covek neznam so da recam toa e braka makedonci makedonceto go tolcele i ke go tolcat sekogas samo ako si xrvat i bosanec moze dobra pozicija izgleda cccccccccccccccccccccc
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto podrazbiras ti pod 'dobra' pozicija.... Povece platena ili ..... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno brat poveke pari so drugo toa a oni samo 1200 dolari nudat niso poveke ke vidime da pocekame
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa im se moze na Dyn....Bidejci ima ludje sto odat i za tie pari....ne navleguvam vo pricinite zosto odat za tolku malku pari, no vo Afg se odi za da zarabotis , a ne samo za da rabotis....
Dokolku nikoj ne bi se prijavuval za tie plati, brzo bi gi pokacile ....ama....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
ritai
Нов член Регистриран: 10.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi se sluci istoto pred nekoj den bev tamu i razgovarav so eden od reguterite i posle mi rekoa deka nema pozicija za administracija a bas bev resena da odam ne mozam da cekam vise ....a imas pravo za toa sto vikas deka ako si bosanec ili hrvat moze dobra pozicija ........sto da kazam povece ......no comment |
|
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mislam deka ima vrska ako si Bosanec ili Hrvat avtomatski da dobies pojaka pozicija.......Zavisi od tvoeto CV , strucnosta i poznavanjeto na jazikot....Toa sto u moment nema otvorena pozicija koja ti ja posakuvas e sosem normalno....Dokolku imate konkretni dokazi za ova pozicii-Hrvati , Bosanci kazete sto kako kade....Ne vi e od polza da sirite dezinformacii...
|
|
|
|
nelitha
Нов член Регистриран: 10.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu ti blagodaram. Go isprativ i seuste nemam postamster notif. primeno. Verojatno deka ovoj funkcionira.
Aj da vidam sega mozda mi se posreki...
|
|
butterfly8
Група Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosancite imaat poveke iskustvo sobrano pocnuvajki od onie stranski misii i organizacii sto bea tamu za i posle vojnata, a isto taka i so KBR vo Irak pa zatoa i izgleda deka samo niv gi vikaat na podobri pozicii...Podobra pozicija fakt e deka nosi pogolemi pari no ima i pogolema odgovornost i obvrski za koi ti treba iskistvo koe preku CV-to i poznavanjeto na jazikot na intervjuto treba da gi pokazes...retko koj so edno idenje gi 'napravil' parite, prvoto idenje e sekogas kako eden vid 'vatreno krstenje'
Изменето од butterfly8 - 11.Јули.2010 во 22:24 |
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojko, te nema...do kade stigna so dokumentite???jas zavrsiv so se'.. sakam zaedno da odime |
|
butterfly8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojko, te nema...do kade stigna so dokumentite???jas zavrsiv so se'.. sakam zaedno da odime [/QUOTE]
eve me...konecno denes go odnesov uverenieto od policija i sega ke cekam za vizata za kuwajt |
|
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BUTERFLU MISLAM DERKA SI U PRAVO TAKA E IMAAT POVEKE ISKUSTVO TOA E TOCNO NO SO SAMIR BEVME ZAWEDNO NA BROD RABOTEVME ZAEDNO 2 GODINI ISTA POZICIJA DELEVME ISTA KABINA GO ZNAM POVEKE OD SESTRAMI I PRE 2 NEDELI DOBI POZICIJA HSE MI PISA 38000 DOLARI PA SEGA POSEDUVA k*rSEVI BRZI NA KOMPJUTER ZA DA SE UXODA VO AVGAN TOA E ZBORUVAM ZA VAKVI SLUCAI ALI NEMA VEZE MOZE BIL BLIZOK SO DALIBOR NAVODNO NEKOJ REGRUTER VO BIX ZA DAJNAL KORP A TIKA JAS GI MOLAM ZA LOBER FORMEN OD 18000 DOLARI I MI VIKA TIE POZICII GI DO BIVALE STRANCI PA KOJ STRANEC BI RABOTEL VO AVGANISTAN ZA 1500 DOLARI MESECNO SO SREKA NEKA VIE SO DANI PA DAJ BOZE SE GLEDAME VO AFGAN POZZZZ DO SITE
|
|
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dance kolku pari te kostase tbc testot
|
|
butterfly8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vo Skopje plativ 80 denari so plavo kartonce gore na Klinika na Institut za belodrobni zaboluvanja...test za TBC na koza (Mantu test)
|
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Stip so plavo kartonce besplatno mi go napravija |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |