|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 100> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi mnogu se raduvam i Calipso so me iznenadi vaka
I mu vikam ja na Stevce, a be Stevce oti vaka mi pravis be Stevce, a on mi vika mendolino sea ce te cerpim , i me cerpese taka stevco moj me cerpese i me rascerpi na kraj, dekonstrukcija u diferencijala....I si vikam lelee mendolino odi da se davis u vardar ..a koa ke odam tamuuu ima so da vidam Vardar tece tece...lajna vlece aj dosta mori ti za toa li taka mi mirisas.. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://youtube.com/watch?v=df9PyURceys&feature=related |
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди размислувам за форумски женски оркестар
Сега Стефќе ти мене да ми опбјаснуеш што си барал у женски нужник? Па сум бил моти да тражим ситно! А така ли сега ќе идам ја у мушки нужник да тражим крупно |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди...
драг си ми. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
ужасно се смарам читајќи те во последно време,
можеби сум само уморна,
можеби сум незаинтересирана
но дојдов до заклучок дека ме има обземено некоја досада и ништо не ми е интересно повеќе.
Пффффффффф
Април месец ми е класично Тапа!
Чекам соодветна пролет и малку зивост
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi prodolzuvam so scenario
Oti ti mene Trajco ne me sakas A....K...var eden, De ma Suzi kako ne te sakam, pa te sama ama ti znaese deka jas sum zenet so zena invalidka...Da Trajco jas znaev i tvojata vrska so tovjata invalitka ja svakam kako pole za kulturni natprevari...Ne e toa be Suzi Ne e toa se zbuniv.... A dali se sekavas koga prv pat se sretnavme Trajco...Da beee Suzi pa toa bese na eden panagur.... Molci goedo edno toa bese SAEM, saem na bamus.... I te gledam ja taka suzi i si vikam koa e onaa pu..ka pred onaa butka... |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi dali moze ovde da si rskazuvame za zenski orkestar ili da pisuvame vo nekoja druga tema..
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди
ја вол...јас знам дека ти си вол Трајчо мој кажи бајадера Изменето од sanja-a - 25.Април.2010 во 21:16 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi
aj reci Trajco BAJADERA... bajadera... ne taka gojdo edno poglASNO BAJADERAAAAA |
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди...
вака не сум се смеела ни сама не знам од кога... принцес крофна... да ми каснеш од крофнава |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IdVid... da dopolnam smeam li??
Pa mi padna zal ko te vidov kolku bese slab, usite ti se skroziraa kako toalet papir ti bea.... Pola plata sum ja daval za hoel Saraj... - Pu ne ti je sram hotel Saraj go smetas za hotel? Poprato toa e sanatorium za pijanduri... Ajde seti se samo na pogledot na portirot od hotel Saraj. Gospodi Boze kakov tip seti se eden uzdrigan, eden mrsen, eden skrvaen vo ocite so edno neodredeno nacionalno poteklo,eden taka celo vreme zbivta i me gleda, SO ME PULIS MU VELAM SO ME PULIS? JAS IMAM DECKOOO... Da a ti vo toj moment najde da si gi vrzuvas kondurite. Da i toj me gleda Boze Gospode dobiv cuvstvo deka bi mozel da mi go svirne vo poln autobus.. Dosta ma Suzi narod te slusa.... -Ma me boli sundata koj me slusa.... Taka da znaes Trajco i zapameti ednas zasekogas ti si meni se i ja sam tebi se i kad tebe nema tesko mi e... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и на крај идивиди
и ме влечкаше во разни хотели од ШТ категорија... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IdVid ova mi e najjako....
Da se zasramite majku vi ga nabi*m, oros*ii... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди..
Мислам дека овие над мене забегаа ептен |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |