![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 127128129130131 464> |
Автор | |
Milko01 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
појма немам за оваа над мене.....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Обожавка да си лаже
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Milko01 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Срам да ти е.......кога сум те излажал тебе.......цццццццццццццццц знам нешто......ама не се.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
исто и ја
|
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
лажеш.......се знаеш за мене.... знам дека многу лаже во последно време............ |
|
![]() |
|
мхххххх,....од тебе на светов нема поголем лажго нема
ма нема ни да има ете тоа знам за него |
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
deka na -70 izmrznuva
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дека вовчето во Прилеп го видела
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Deka e.. khm.. online hahah
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
дека се накашла...на здравје
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Deka e registriran na 20 avgust 2008
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Дека побрзала да напише,пред да прочита
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Дека од 21.09.2012 во 15:11 часот нема јадено
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 127128129130131 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |