![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 196> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Бејби,среќен ти роденден ![]() ![]() Изменето од Valerija - 17.Јули.2015 во 20:40 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Џакондо,среќен роденден ![]() ![]() Изменето од Valerija - 21.Ноември.2019 во 11:10 |
|
|
|
![]() |
|
Lotus flower,среќен роденден ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Моира,среќен роденден ![]() ![]() Изменето од Valerija - 20.Август.2014 во 18:04 |
|
|
|
![]() |
|
Бибче,среќен ти роденден ![]() ![]() Изменето од Valerija - 01.Април.2018 во 09:55 |
|
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Biba Srekjen Rodenden
Ti posakuvam sve najubavo i site zhelbi da ti se ispolnat.....:)
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Среќен роденден комшике убава
![]() ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Биби,среќен роденден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Valerija - 21.Ноември.2019 во 11:11 |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Среќен роденден имај ден полн со изненадувања...BiBi_G,Biba_G и BIBI_G_3.
Јас да пробам,можеби три парчиња торта ќе добијам. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() Fala na site za cestitkite... povelete od izvoltevo
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Бибуш, честитки за јубилејот ![]() Ти посакувам здравје, среќа, љубов, секс ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Евенстар,среќен роденден ![]() ![]() Изменето од Valerija - 01.Април.2018 во 09:56 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 196> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |