![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 277> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
оваа во розе бикини е најзгодна,во споредба со другите три е како манекенка
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Мене па онаа со црните ми е по секси, кожа носи, затоа. Се палам на кожа, ептен.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ама таа во црните само горен дел носи,долниот заборавила да го облече изгледа.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Па и не ќе и треба долна облека
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
О, Сантијаго (нели ова звучи како да е од некоја глупа шпанска мелодрама, кај шо цурата го моли да не си иде, а овој со бел коњ заминува по патот, па оваа рика ко магарица?), цицка си е цицка. Таа може да прекрива, во случајов дел од стомак, а и колкови кај баби, ама да ја прекриеш тек така... тешко. Се глеа.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
оваа ама ич не е смешно. ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Блажо
разбрал дека во Тибет живеел најголемиот филозов во светот. Се спремал и
решил да оди и да му постави едно и единствено прашање - "Кој пат води
кон срцето на саканата". Стигнал го запознал и го прашал:
- Кажи ми филозофе кој е најкраткиот пат до срцето на саканата, односно како најбрзо да стигнам. |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Smesni prevodi:
Tom Cruise - Томислав Крстевски George Bush - Ѓоко Грмушковски Boy George - Дечковски Ѓоко Halle Berry - Дворанка Зрновска Stipe Mesić - Стево Месото Mike Oldfield - Миќо Старополски Слободан Милошевиќ - Freeman Gentlef**k Kate Moss - Катица Маховина (Мов) Северина Вучковиќ - Northy Wolf Jenny Frost - Замрзната Јана и на крајот најдобриот: Матко Јеловиќ - Well Who Is The Little Lion ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]()
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Татко влегува во соба кај ќерка си и ја затекнува како користи вибратор.
- Ќерко мори, за тебе маж нема ли? - Не бе тато, јас сум модерна девојка, не одам со машки за да не ме оговараат после. Затоа ја користам техниката. Следниот ден се враќа ќерката вечерта дома и го затекнува татко си на маса со две чаши ракија и вибраторот. - Што правиш бе? - Еве ќерко, го викнав зетот на по една ракија. |
|
![]() |
|
Навивач со карате удар го турнал судијата
Кинески фудбалски навивач, налутен поради двата црвени картона, доделени за фудбалскиот клуб Ќингдао од Кинеската суперлига, ја изразил неговата лутина со карате удар врз судијата и го турнал линискиот судија. Овој инцидент беше уште еден во низата лоши примери за кинескиот фудбал, кој е познат по корумпираноста и насилството, како на теренот така и надвор од него. Словенечкиот напаѓач Александер Родиќ билпрвиот играч на Ќингдао кој добил карта за излез од теренот, откако добил втор жолт картон поради симулирање во 67. минута од натпреварот со фудбалскиот клуб Шангај Шенуа, кој го изгубија со резултат 2:0. Хрватскиот играч од средниот ред Стјепан Јукиќ го следел неговиот пример, и три минути подоцна добил директен црвен картон за груб фаул. Таквиот потег предизвикал мешаница, во која анонимниот маж истрчал на теренот и ги нападнал двајцата судии, објавија завчера кинеските медиуми. Ју Тао, главниот менаџер на клубот Кингдао, негираше дека мажот, кој бил облечен во дрес на тимот, е вработен во клубот. "Човекот, дефинитивно, не е наш вработен. Тој е само страстен навивач", изјави тој за новинската агенција "Хсинхуа". "Судијата не успеа да одржи контрола на натпреварот, можеби бидејќи е премногу млад". "Хсинхуа" објави дека стотина навивачи на Ќингдао, по натпреварот, искршиле автомобил, за кој мислеле дека е на судијата Ванг Џе. |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |