IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 123124125126127 277>
Автор
Порака
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 23:07
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 06:36

изненадувањегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 18:24
оваа во розе бикини е најзгодна,во споредба со другите три е како манекенка
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 18:32
Мене па онаа со црните ми е по секси, кожа носи, затоа. Се палам на кожа, ептен.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 20:29
Ама таа во црните само горен дел носи,долниот заборавила да го облече изгледа.збунетост
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 20:48
Па и не ќе и треба долна облека смеење си има веќе плазење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:39
О, Сантијаго (нели ова звучи како да е од некоја глупа шпанска мелодрама, кај шо цурата го моли да не си иде, а овој со бел коњ заминува по патот, па оваа рика ко магарица?), цицка си е цицка. Таа може да прекрива, во случајов дел од стомак, а и колкови кај баби, ама да ја прекриеш тек така... тешко. Се глеа.

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:43
Originally posted by емил емил напиша:

изненадувањегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

оваа ама ич не е смешно. нека%20ти%20е%20срам
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:57
Блажо разбрал дека во Тибет живеел најголемиот филозов во светот. Се спремал и решил да оди и да му постави едно и единствено прашање - "Кој пат води кон срцето на саканата". Стигнал го запознал и го прашал:

- Кажи ми филозофе кој е најкраткиот пат до срцето на саканата, односно како најбрзо да стигнам.
Учителот му одговорил:
- Нема сигурен пат до срцето на една жена, само провалии, калдрми, патишта со трња и карпи, мучуришта полни со змии...
- Но како да го освојам тогаш срцето на мојата љубов...
Запамти сине и пиши го ова што ќе ти го кажам, придржувај се до ова и секако дека ќе стгнеш до срцето на твојата љубов.

1. Миј си ги забите секој ден.
2. Немој пред неа да чешаш мадиња.
3. Купувај и цвеќе и поклони
4. Пред мочање подигни го капакаот а потоа не заборавај да го спуштиш
5. Не прди
6. Измиј си ги рацете кога ќе излеваш од купатило
7. Не ја навредувај мајка и.
8. Не пуши.
9. Секогаш смеј се на вицовите која она ти ги кажува, макар биле и глупи
10. Немој да бидеш љубоморен на неа
11. Пушти она да биде љубоморна на тебе
12. Не го пуштај стомакот.
13. Не се задржувај долго во купатило
14. Не и кажувај дека не знае да вози
15. Немој касно да си доаѓаш од работа.
16. Не се забавувај со пријателите или уште подобро, немој да имаш пријатели
17. Не ги сонувај пријателите
18. Немој да зјапаш во задниците на нејзините пријателки
19. Не биди стиснат
20. Не и зборувај за твоите бивши девојки
21. Кажувај и ТЕ САКАМ барем 24 пати дневно
22. Научи да готвиш
23. Научи да переш
24. Научи да чистиш
25. Научи да си го местиш креветот
26. Не р'чи
27. Запомни... Ти не сакаш да гледаш Фудбал и Формула1
28. Не мисли нон стоп на сексот но не претерувај, првоцирај ја често па макар и да си изморен
29. Секој ден кажувај и дека е најубавата жена на светот.

Блажо се свртел и си заминал,..филозофот тогаш викнал по него:
- Чекај сине, врати се...
Блажо се завртил и му одговорил:
- Нееееее, филозофе, сега ми е јасно зошто има толку педери!!!

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 22:01
Smesni prevodi:
Tom Cruise - Томислав Крстевски
George Bush - Ѓоко Грмушковски
Boy George - Дечковски Ѓоко
Halle Berry - Дворанка Зрновска
Stipe Mesić - Стево Месото
Mike Oldfield - Миќо Старополски
Слободан Милошевиќ - Freeman Gentlef**k
Kate Moss - Катица Маховина (Мов)
Северина Вучковиќ - Northy Wolf
Jenny Frost - Замрзната Јана

и на крајот најдобриот:
Матко Јеловиќ - Well Who Is The Little Lion
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 23:47
газење%20од%20смеењесмеењегазење%20од%20смеење ова ме изнасмеа

Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

Smesni prevodi:
Tom Cruise - Томислав Крстевски
George Bush - Ѓоко Грмушковски
Boy George - Дечковски Ѓоко
Halle Berry - Дворанка Зрновска
Stipe Mesić - Стево Месото
Mike Oldfield - Миќо Старополски
Слободан Милошевиќ - Freeman Gentlef**k
Kate Moss - Катица Маховина (Мов)
Северина Вучковиќ - Northy Wolf
Jenny Frost - Замрзната Јана

и на крајот најдобриот:
Матко Јеловиќ - Well Who Is The Little Lion
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 07:06
Татко влегува во соба кај ќерка си и ја затекнува како користи вибратор.
- Ќерко мори, за тебе маж нема ли?
- Не бе тато, јас сум модерна девојка, не одам со машки за да не ме оговараат после. Затоа ја користам техниката.
Следниот ден се враќа ќерката вечерта дома и го затекнува татко си на маса со две чаши ракија и вибраторот.
- Што правиш бе?
- Еве ќерко, го викнав зетот на по една ракија.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 12:47
Навивач со карате удар го турнал судијата

Кинески фудбалски навивач, налутен поради двата црвени картона, доделени за фудбалскиот клуб Ќингдао од Кинеската суперлига, ја изразил неговата лутина со карате удар врз судијата и го турнал линискиот судија.
Овој инцидент беше уште еден во низата лоши примери за кинескиот фудбал, кој е познат по корумпираноста и насилството, како на теренот така и надвор од него.
Словенечкиот напаѓач Александер Родиќ билпрвиот играч на Ќингдао кој добил карта за излез од теренот, откако добил втор жолт картон поради симулирање во 67. минута од натпреварот со фудбалскиот клуб Шангај Шенуа, кој го изгубија со резултат 2:0.
Хрватскиот играч од средниот ред Стјепан Јукиќ го следел неговиот пример, и три минути подоцна добил директен црвен картон за груб фаул.
Таквиот потег предизвикал мешаница, во која анонимниот маж истрчал на теренот и ги нападнал двајцата судии, објавија завчера кинеските медиуми.
Ју Тао, главниот менаџер на клубот Кингдао, негираше дека мажот, кој бил облечен во дрес на тимот, е вработен во клубот.
"Човекот, дефинитивно, не е наш вработен. Тој е само страстен навивач", изјави тој за новинската агенција "Хсинхуа". "Судијата не успеа да одржи контрола на натпреварот, можеби бидејќи е премногу млад".
"Хсинхуа" објави дека стотина навивачи на Ќингдао, по натпреварот, искршиле автомобил, за кој мислеле дека е на судијата Ванг Џе.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 13:11
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 123124125126127 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.