![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 120121122123124 163> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќерката на чуварот на спомените
многу фрка околу книгава за ништо...по фалбите што ми ги изнакажаа очекував кој знае што....ко да ја читам Мир-Јам
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
може и да е така...ама толку ми ја фалеа што очекував кој знае што |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ја почнав пак да ја препрочитам “Разговор со Спиноза“ од Гоце Смилевски, ама ми фали малку концентрат... да ја дочитам...
![]() |
|
![]() |
|
avon ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
vestica
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
И јас ја читам оваа,ама ми треба концетрација коај ја немам,и во место стојам со книгава ![]() а за Ќерката на чуварот на спомените е супер,Анѓелинче незнам зошто не ти е убава ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
мрзлич, ако не ти е моментот поарно не ја читај.... не за друго,книгата не заслужува не внимание
![]() Немој после и тебе како и Анѓа да те читам овде да се чудиш што толку џева кренавме околу книгата ![]() да не бидам оф-топик и да си кажам....во моментов не читам ништо ![]() |
|
|
![]() |
|
сеуште не го смени мислењето? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
не,и нема да го сменам мислењето...јас ја доживеав ко лимунада...
и не ме чуди,бестселерите се обично такви де,шо ми се запнавте па вие толку
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Силвер Беј - Џоџо Мојес
го обожувааааааааам преводот..... ![]() а книгата е добра за тепање време... ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Дневникот на Сузна за Николас- Џејмс Патерсон
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Драми од Ежен Јонеско
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Другата страна на полноќта ...С. Шелдон
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
avon ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
ODLUKA - NIKOLAS SPARKS
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 120121122123124 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |