|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две муви вечераат и разговараат:
- Абе вчера што влегов во еден ресторан, никаде ни трага од храна, ни трошка, ни прашинка, се сјае од што е чисто… - Еј, ај те молам немој такви гадости на маса да збориш!!! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После жестоката бунга-бунга што ја правеле полжавот и слоницата, слоницата му вели: Те сакам, те обожавам, ќе се омажам за тебе.... А полжавот: Ај ќути мори, си фатила маж со куќа па одма сакаш да се мажиш!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа мало, кафеаво, со бела лента на грбот?
- Крт со космодиск |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пливкаат две рипчиња во аквариумот и едната ја прашува другата:
- Што мислиш, постои ли Бог? - Нормално дека постои, што мислиш кој ни менува вода и ни фрла храна во аквариумов секој ден? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дедото комарец им зборува на своите внуци комарци:
- Ех, вие не знаете колку сте среќни! Во мое време девојка можев да каснам само по лицето или на раката |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди зајак еден ден низ шума и сретнува волчјак, па го прашува:
- Што си ти? - Јас сум волчјак. Мајка ми е кучка, татко ми е волк. Продолжува понатаму зајакот и сретнува мазга. Ја прашува: - Што си пак ти? - Јас сум мазга. Мајка ми е магарица, а татко ми коњ. Оди зајакот понатаму, па сретнува коњска мува. Ја прашува: - А ти, што си? - Јас сум коњска мува.... - Абе, ај не заебавај!? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зајакот и лавот
Се наредиле животните пред кафеаната во шумата и чекале да отворат. По некое време зајакот скокајќи стигнал прв. Лавот го фатил за опашката го фрлил на крајот на редот и му рекол: - Нема да поминеш! Зајакот станал и повторно скокајќи стигнал прв. Лавот пак го фатил за опашката и го фрлил на крајот на редот. - Нема да поминеш! Зајакот пак станува се истресува и скокајќи пак оди напред. Лавот повторно го фаќа за опашката и го фрла на крајот. Зајакот станува нервозно и вели: - Ако уште еднаш еднаш ме фрлите, нема да ја отворам кафеаната! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се добива кога ќе се вкрстат вол и пчела?
Крава која дава мед и млеко....
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се заљубиле козата и полжавот и козата му вика на полжавот: - Толку те сакам што сакам да се омажам за тебе
А полжавот на тоа рекол: - Признај, курво, дека ме сакаш само поради куќата! |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што најлошо може да му се случи на еден лилјак!?
- Да има пролив додека спие. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто зајакот има долги уши, а краток опаш?
-Затоа што ако било обратно ќе било верверица. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто петелот толку рано кукурига? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат
два слона покрај базен и уживаат, и едниот му вика на другиот:
- Ај допиј, па да си одиме |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На една раскрсница малиот полжав ја прашува својата мајка:
- Мамо, овде ли ќе ја поминеме улицата? - Да не си луд? Па овде за 3 саати ќе помине автобус! |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |