![]() |
|
ЕУТАНАЗИЈА - убиство од милосрдие |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 18> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тоа ти е надежта
![]() Него ај малку сериозно..може и ќе нема лек, а и да го смислат може не ма ни да стигне баш до моите родители или било кој што ми е драг...Тешко е да ослучиш да прекинеш нечиј живот...Посебно на мајката која ме родила и исчувала. Ако треба деноноќно ке бдеам и ке ја хранам со цевка ако е потребно...ама да ја усмртам со инекција никогаш, никогаш, никогаш...А за болките има морфиум.. |
|
![]() |
|
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
JAS SUM ZA..KOGA BI MOZELA DA POTPISAM USTE SEGA AKO IMA POTREBA OD TAKVO NESTO NEKOGAAS...MOZE
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,na nea nema da mislish ,a?,..samo na sebe,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja bi potpisal za samiot sebe uste vednas...mislam koga ke dojde vreme, namesto da se raspagam i smrdam dodeka site se gadat od mene.
"Da zivee eutanazijata " ! A da...i za parijata sto ke izgubi na izbori |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Леле песимисти....
![]() па најмалку од збунет очекував дека ке си се самоубие ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zbunetiot e na ivica,...malku fali,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
тоа ти е немање м**а
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da ti e*am takov zivot do posleden moment, da im se zgadis na najbliskite i kukata da im ja usmrdis na skisnato meso
|
|
![]() |
|
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
se soglasuvam so zbunet na koj mu e potrebna taa maka od kaj ti se macis i drugite okolu tebe gi macis
![]() |
|
... only God can judge me ....
|
|
![]() |
|
Од кога грижата за блискиот е мака
Или ---Извини мајко, те сакав додека беше здрава и ми служеше мене, ама сега кога си неподвижна неможеш да јадеш сама а мене ми е гад да ти помагам да вршиш нужда , па пре ќе се ослободам од тебе, како од стара крпа, ама комфорот нема да си го нарушам Дај не зезајте ![]() |
|
![]() |
|
ah,be ,..ace,...ne mislish deka i nea treba da ja prashash,...a,bidejki ne ke mozesh togash,...treba da se kaze ,..pred toa,..
ne znam koj bi sakal so godini nepodvizen da bide ,..a,pogotovo ne vo koma,...i slichno,..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Нема да ја прашам, има да си живее колку и е дадено
Но не од мене или од неа , ![]() |
|
![]() |
|
ne bi sakal da sum ti,..bespomoshen tatko ,..zashto ke me ostavish da se macham,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Може така требало ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |