|
ЉУБОВНА ВРСКА СО ЛИЧНОСТ ОД РАЗЛИЧНА ВЕРА |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | ||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum ja smenil verata? Sega kako da go narecam prasanjevo? Pametno? |
||
orto
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БРАТЕ Кефала ако сум обрежан (сунет) и ако се викам ЗИЈА ке ме сакаш ли???
|
||
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како сакаш
|
||
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ФАНАТИК-па ти не веруваш во другите добри луѓе
|
||
(kоран 10, 94)
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obavezno toa mu bese edinstven uslov taka da nemas gajle samo obrezi se skrati go toa za 3 mm no tolku kje ti fali za dobo e**nje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro de ne spamiraj! Prasanje po prasanje.Aj sega kazi sto te maci vo vrska so mene?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto ne me maci
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
harbur
Сениор Регистриран: 10.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
khaleefah brate ti gledam ozbilno so ovie ateisti ,daj brate opustise malce i nemoj da mislis ozbilno so ovie ,ovie ne razbiraat od zbor ,ne znaat nisto brate samo lupaat ,ovde ozbilno samo mozed da diskutiras samo so messenger i drug ne gledam ovde
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so STHO zasluziv da me ispovregjas i napravis pomalkuvreden od vas vernicite? |
||
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Selam aleykum brate.Ti da si uzivas slobodno.Znam jas koi se lugevo i sto sakaat i sekoj zbor im e procitan.Dojdov so nekoja cel na forumov ,da zavrsam so nea i ke si zaminam.Ama sepak mora da ima musliman tuka inace ke go izbrisat podforumov adminite . Znaes deka biblijata e prazna i nema za sto da se zboruva.
|
||
harbur
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin ,jas ne idam ovde da vregjam nekogo ,ti mozes da bides i ateist i sto sakas ama ne smees da igras so cuvstvata na drugi luge mislaqm deka sum jasen |
||
|
||
harbur
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be brate Biblijata veke sum ja studiraL se mi e jasno ama problemot e sto ovie ne se sledbenici na Biblijata
|
||
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
калеф секој озбилен ќе ти каже дека Коранот е само лоша копија на Библијата... А копијата НИКОГАШ не е подобра од оригиналот. затоа ќе бидете вечно втори...вечно лузери :=)
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JASEN? CUSTVATA VELIS SI ME CITAL? SI CITAL KALIF KAKO RAZMISLUVA? I TI MISLIS DEKA E PODOBAR COVEK OD MENE SAMO ZATOA STO E MUSLIMAN ILI ORTO SAMO ZATOA STO E VERNIK? PISUVAJ KAKO ZNAES A ZNAJ KAKO KJE PROCITAS I RAZMISLIS |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |