![]() |
|
Дали се сметате за нормални? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 38> |
Автор | |
Luda ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mojot nick kazuva se neli?
![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Moj chovek istomislenik ![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Se trudam maksimalno da ostanam normalna
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...seuste se kontroliram da ne se deram koga sum na ulica.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne ..bas..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Siuxi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
opredeleno nisum normalem.ama ima i pozle od mene
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Zavisi koj kako si ima svateno sto e normalno
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
vikaat,..ne sum bil,...a ,jas vikam,...deka e ,..tochno!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
брзичикот тоj...и jас така им викаам, ма не ми веруваат ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
i ti ,pagane ,..vikash deka ne sum tokmu?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
за мене си токму...другиве не ме интресираат.
п.с. зборував за себе си. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaa,..dobro togash,..fala bogu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Да,ама има нормални и нормални нели?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |