|
Чувства |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otkako gi ostaviv cigarite mnogu mi smeta koga mi smrdat corapite i po golema nuzda od wc so trcanje begam...ufff...cigarcinja moi...sega znam kolku vredevte...nikogas nema da ve zaboravam...
|
|
prasence
Нов член Регистриран: 19.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvstvata gi pokazuvam, nekogas i koga moram da gi sokrijam ne umeam, ednostavno sum premnogu osetliva i najmnogu ja pokazuvam lutinata, e nea neznam nikako da ja sokrijam.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со меен во љубовта се е релативно и се зависи од партнерот. некогаш сум дозволувала некогаш не. не за да се заштитам себеси туку едноставно сум приметила дека можеби сеуште е рано да дознае или пак дека не сум сеуште сигурна што чуствувам..а кога ке увидам дека треба да му дадам на знаење и дека сум сигурна во тоа што го чуствувам фино лепо и поштено му кажувам. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tajnata e vo davanjeto...bez razlika sto lesno moze da zagubis, sto
znaci vleguvas vo situacija so odnapred zamislena zaguba i ismejuvanje
i kako nemas nisto taka da se sto ke dobies ponataka ti e cist kar...toa e sepak pravilo koe alcni i sebicni goveda i kravi na bilo kakva vlast nikogas nema da go naucat i ke gi mrazat i obvinuvaat lugeto deka se vakvi ili takvi, ke setaat kucinja i macinja za da najdat uteha od sopstvenata kratkovidost, nauceni da grabaat bez merka i kontrola...gadotii nevideni...
Изменето од zbunet - 21.Април.2008 во 16:31 |
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |