|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 910111213 100> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди.
ја сакам ептен темава. поради школото те занемарив. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг...Иди...Види....(хуух)...
Одамна не сме муабетеле вака... Епа глеаш , денес , исто како и вчера , нема школо. Нема школо , бидејќи се спремам за натпревар по математика. Утре е натпреварот . Во раните утрински часови , кога сите ќе спијат , јас ќе решавам геометрија и алгебра . Не дека сум среќен . Напротив , уплашен сум малку. Никогаш не сум се натпреварувал во . . . билошто. Добро , освен во билијард и џамлии... Глеаш...ти пишувам со цел да го намалам емотивниот опус кој го носам со себе...Истиот опус кој не го разбирам сосема . Која е парче црна материја која најчесто ја заобиколувам или сосема уништувам... Шо друго да ти кажам... Да... Сакам нова гитара...и ќе почнам да учам нов инструмент , најверојатно дувачки.(ТОЧКА) И сакам и нов точак , али шворц сум , такада , иам добри патики , ќе ги возам нив. Сакам нова женска , ама како што реков шворц сум... Ај се надевам утре ќе направам нешто на натпреварот... Знам дека ми посакуваш среќа , заради тоа , многу те сакам... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi aren si
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idi vidi
mislam deka se e pod kontrola everything will be ok |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Целава еуфорија околу полуматурата, сликање и алмонаци ме заморува.. Денес се решив. Нејќам патетики и лигавења у боја. Ќе го прашам школксиот онака доректно: -Пер, сакаш да идеме заедно на полуматура? Ваљда ќе прифати. Ма знам дека ќе прифати. Друго... Дипломата од натпреварот по биологија не ми е стигната.. А имам топреин натпревар ликовно.. Два цртежа, у Финска и Чикаго да ги прати марика. И денов беше зезнат. Им кажувам на другарките за мојот “фенијален план“ и овие ми викаат: -Ти ма, зезаш или да? -Дечки сварно! -Значи сварно си чудак невиден! -Необична де.. И така... Стискајте палци за да прифати. Кажав дека не сум вообичаена.. |
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди ...!!!
Каков ден денес ........
Утрово ограбена експозитура на комерцијална...
на исти датум како и претходниот месец......
Градот ..блокиран ..едни пред Собрание..други на друго место..
Во центар собраќајка....
На работа .......урнебес.......
Се надевам на ..мирна и спокојна вечер.....
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не ја виде бабичката со парола и крст околу врат? Сета во црно облечена протестира на плоштад? (еј ова имаше рима) |
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тапа математика .
Последно место . Важно добивме шоља за кафе со грбот на Јахја Кемал... А видиш...Да се спремавме подолго од 3 дена како на пример еден месец , ќе освоевме 1во место Гарант! |
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
D Idi..
leleee... bre bre. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe drag i najdrag idividi nemozam bez tebe....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги Идивиди
конечно собата ми е средена и книгите се во шкафче |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди..
незнам како да нацртам за тоа натпреварите.. ноу инпирејшн.. |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди... крајно ме револтира кога стариов ништо не ме разбира.... или по народски речено: јас Анте , тој анте ку....упс...
Мислам дека конечно ќе си се насочам кон тетоважи.. и мислам дека ќе си земам за многу скоро Air Brush... па така.... Сеа имам уште 3 кеца, супер сум бил бе, англиски ми го признала поправањето... абе ај упм сето, глупости на кило... маааалце фазла од пола година имам до часови за возачка, се надеваме дека побрзо ќе помине |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
Цела ден дома ја преседов така да ќе морам да надокнадам вечер ќе биде забавно |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |