|
Старословенски |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
Секташ.
Нов член Регистриран: 14.Декември.2008 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите.Јас сум ново стар на форумов и некои постари членови добро ме знаат.Одамна не сум бил на овој форуми и гледам дека ништо не се променило.Повторно има по некој изворен христијанин и многу суеверни православци кои повеке наликуваат со нивните ритуали на некое зулу племе неголи на христијани.А исто така ме чуди што послабо ги има ратоборните муслиманчиња који знаеја порано и по цели ноќи да го бранат исламот.Но во секој случај ме радува фактот што и понатаму опстојува овој форум.Тука сме да ги изнесеме своите аргументи и да се дружиме.Се надевам дека почесто ќе имам прилика да ве пратам и да пишам и јас по некој збор за мојата вера во Бог.
Поздрав на сите. Изменето од Секташ. - 14.Декември.2008 во 00:58 |
|
......тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
Секташ.
Нов член Регистриран: 14.Декември.2008 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е бе ова така ли се дочекува стар пријател?
Никој не кажа добре дојде или така нешто.Вака ли ве учат во вашите религиозни заедници. |
|
......тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |