|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 115> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,e definitivno ke mora ,,,vladata de ,, da snimi spot ,,i za vaa rabota,,,,,,, smislata de,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prashuvam...koj li kje bide na spotot... za smislata... (GOTOVO ...KJE ME PREFRLAT U RAZNO...)
Изменето од viktorija123 - 18.Јули.2012 во 00:17 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,zmislata za zhivotot e edna od najgolemite smislici ,,,,,ko nereshliva ,,,zagatka ,,,matematichka////,,,za da ne ne shkartiraat,,,////,,,,,,,,,,
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Zhivotot e smisla sam po sebe... nema tuka shto da se bara... a chovekot, kje prodolzhi da prashuva... toa e vo negovata priroda...tak normalno...
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,kolku produhovena misla,,,,potpolno se slozhuvam,,,,
|
|
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
postoi samo prirodna smisla
dejstvuvanjeto vo nasoka na zagaduvanjeto na planetata i rizik za samounistuvanje na civilizacijata po pat na nuklearni vojni ja BRISE SAMA SMISLA NA COVECKIOT ZIVOT Изменето од anakin - 18.Јули.2012 во 10:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,prirodnata smisla ,,,da ,,,no taa e samo ednata strana od ,,parichkata,,,
,,po defolt ne mozhesh da ja izbrishesh ,,samata smisla ,na chovechkiot zhivot ,, bidejki nikoj ne e doshol vo zhivotot ,,so prashanje dali ,, saka ili ne,,,, ,,,planetata ,,ke se spravi ,,,na svoj nachin so bezumieto na nejnoto unishtuvanje ,,,, ,,,a nuklearnite vojni doagjaat vo predvid ,,,samo koga ,,veke ke bide predocna za se ,,,taka da na ovoj stepen ,,, nuklearkite ,,sepak se chuvari na mirot ,,,,prv pukash vtor ginesh,,,, |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам,ама знам дека мене ми помина во заебанција.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смислата на животот е да не се бара смислата на животот. А еден човек за кој се уште не можам да се решам дали навистина бил тоа што бил а не некаков фејк позер има кажано дека животот е она што ти се случува додека правиш некакви други планови. Значи како и да го свртиш, јебо не јебо курцу време пролази.
|
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,, smisla ,,,ahm,,,nema smisla ,,,ama ima nachin kako da se odzhivee,,,,////cccc,,,,sepak ima smisla ,,i toa ,,mnogu zagonetna,,,///,,,
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto poveke uzivas vo zivotot t.e. vo sekojdnevieto se poveke ima smisla ona sto go pravis konstantno.
ZeZnAtA
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... повеќе да го живееш животот без да губиш време на барање на смисла во се ...нарочно во туѓи животи |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да пишам реферат за смислата... пак можда нема да потрефам, па зашо да си трошам зборови рано по сабајле?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |