|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што е сличност помеѓу секс и кречење стан?
- И во едниот и во другиот случај некој треба да гледа во таван. |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zakolnal eden deka prva zena sto ke ima bela p**ka ke ja zeme za zena........
Slusnala zenskata komentarot se izdepilirala dole opnala bela pudra i pravo kaj nego..... Ovvoj ja videl...i ja zel za zena.... Posle nekolku meseci dvajcata na sud na razvodna parnica... Pred da idat na sud zenata zela edno jajce i go udrila mazot po oko mu go pomodrila... -Zs sega razvod?? veli sudijata -Zatoa sto me izlazala zena mi jas sum sakal bela dole , a sega vidite celata e crna dole.... Zenata na toa: -Go gledate sudijo okoto na mazoot modro e ...i toa samo ednas sum go udrila so jajce.....a on sekoj den sto me udira dole so dve jajca normalno e da pomodre... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде типка на гинеколог и му се жали:
-Докторе ,помагајте,доле се помалку влакна ми остануваат. -Госпоѓо,без паника,ќе провериме за шо болест се работи.Колку често имате се*с? -Паа по 5-6 пати дневно. -Па госпоѓо кај сте виделе авионска писта со трева?!?! |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Женски речник
ДА=НЕ НЕ=ДА МОЖЕБИ=НЕ МИ ТРЕБА...= ЈАС САКАМ... ТРЕБА ДА РАЗГОВАРАМЕ=ТЕШКО ТЕБЕ! ПРАВИ ШТО САКАШ=ЌЕ МИ ПЛАТИШ ТИ ПОДОЦНА! НЕ СУМ НЕРАСПОЛОЖЕНА=НОРМАЛНО ДЕКА СУМ НЕРАСПОЛОЖЕНА,МОРОНУ! МЕ СЛУШАШ ЛИ?= МРТОВ СИ! ТРЕБА ДА НАУЧИШ ДА КОМУНИЦИРАШ=СЛУШАЈ БЕ ШТО ТИ ЗБОРАМ! БИДИ РОМАНТИЧЕН,ИСКЛУЧИ ГО СВЕТЛОТО=ИМАМ ЦЕЛУЛИТ БАШ СИ МАЖЕСТВЕН=ТРЕБА ДА СЕ ИЗБАЊАШ И ИЗБРИЧИШ БАШ СИ ВОЗБУДЕН ВЕЧЕРВА=КАКО НЕ ТИ ЗДОСАДУВА ДА МИСЛИШ САМО НА СЕКС СПРЕМНА СУМ ЗА 5 МИНУТИ=СОБЛЕЧИ ГИ ЧЕВЛИТЕ И ОДГЛЕДАЈ НЕКОЈ ФИЛМ ЉУБАВИ,КОЛКУ МЕ САКАШ?=НАПРАВИВ ДЕНЕС НЕШТО ШТО НИКАКО НЕМА ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ Машки речник ДА=ДА НЕ=НЕ МОЖЕБИ= МЕ БОЛИ К*РОВ! ГЛАДЕН СУМ=ГЛАДЕН СУМ МИ СЕ СПИЕ=МИ СЕ СПИЕ УМОРЕН СУМ=УМОРЕН СУМ ДОБРО ФУСТАНЧЕ= ДОБРИ НОЗЕ ТЕ САКАМ=АЈ У КРЕВЕТ ДОСАДНО МИ Е=АЈ У КРЕВЕТ ШТО ТИ Е?= ЗНАЧИ,НИШТО ОД СЕКСОТ? МОЖЕ ДА ТИ СЕ ЈАВАМ УТРЕ?=БИ ТЕ Е*ЕЛ САКАШ ВО КИНО?=БИ ТЕ Е*ЕЛ САКАШ НА ВЕЧЕРА?=САКАШ НА ВЕЧЕРА,А ПОСЛЕ ТОА БИ ТЕ Е*ЕЛ ИЗГЛЕДАШ УМОРНА,ДА ТЕ ИЗМАСИРАМ?=САКАМ СЕКС ЗА НАЈМНОГУ 3 МИНУТИ САКАШ ДА ПОРАЗГОВАРАМЕ?=САКАМ ДА ТИ ПОКАЖАМ ДЕКА СУМ ИНТЕЛЕКТУАЛНА ОСОБА НЕ БИ ЛИ ТЕ СМОТАЛ ТАКА У КРЕВЕТ ТИЕ ЧЕВЛИ НЕ ТИ ОДГОВАРААТ СО ТОЈ ФУСТАН=ПЕДЕР СУМ! |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат 3 видови на секс:
1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа. 2. Креветен секс: Оженети сте веќе некое време и се сексате само во спалната соба. 3. Собен секс: Оженети сте со години, минувате еден покрај друг во собата и си дофрлувате „Еби се!”. |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cupeto stanalo polnoletno i sakala da proseta sama niz selo i trazela dozvola od strogata si majka.....
Majkata so da prajt polnoleto cupe imala morala veke da ja pustit sama ama pred da go stori toa ja sovetuvala: -Kerko sega koga izlegvas pazi cavkite mozokot da ne ti go ispijat da mi se cuvas!!! povtoruvajki sto pati na kerkata. I taka cupeto pocnalo da seta niz nivite da se radva na sekoj cvet.... koga naednas jato cavki nad nivata doagjale.. Cupeto uplaseno......op ja dignala suknjata nad glavata i sedela taka navednata da pominat cavkite.... Ete ti otade nekoj momok kosel treva videl gazeto golo na cupeto natrteno.....auuuu so ubooo ..... otisol do nea i i* go babnal od pozadi ....... a cupeto taka navednato so suknjata nad glava velelo: -Kljukajte , kljukajte cavki nizaedni .....ama mozokot nema da mi go ispiete !!! Изменето од bijonse1 - 06.Август.2009 во 14:12 |
|
matrioshka
Нов член Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhaahhhahhahhahhaha lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетаат две плавуши по улица и едната и вика на другата:
-Осеќам вечерва ќе падне еб*ње. -Од кај знаеш? -Воздухов ми мириса на сперма. -Не е воздухот мори,јас ждригнав. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, кој си го истрошил алатот на други жени. И отишла ќерката и наредниот ден и раскажува на мајка си: -Мамо, веднаш најдов баш онаков каков што ме советуваше. Ми приоѓа еден, ме фати за рака и ме одведе во хотел. И наместо да земе двокреветна соба, тој зема еднокреветна-значи дека е штедлив.Потоа, наместо да ми ја стави перницата под глава, тој ми ја стави под газот-значи дека е глупав. И на крај, мамо, го извади алатот, а тој потполно нов, во целофан, неотпакуван... Изменето од Biba_G - 03.Септември.2009 во 22:32 |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа дете некое од школо дома,поминува покрај спална и ја гледа мајка му како го обцекорила татко му и рипа.Ја прасува по некое време у кујна-мамо со праевте со тато прееска?
Сестра ти праевме сине-вика мајката. По некој ден исто,поминува покрај спална ама сега го гледа таткото врз мајката како ја ебе. Ги прашува после со праеле и овие му викаат-Сине братче ти праевме. По некој ден пак поминува покрај спална,ја гледа мајка му натртена а татково од позади бута и поцинја на цел глас да липа малиов-НЕЌУ КУЧЕЕЕЕ |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката ги прашува учениците: Што е најбрзо на светот?
Еден вика:Авион! Учителката вика,не е точно има побрзо. Друг вика:Светлината! Учителката пак вика има побрзо. Трет ученик вика:Мислите! Браво така е!радосна учителката. Се јавува малиот Трпе и вика:Не е точно,синоќа го слушнав татко ми кај што и вика на мајка ми:Свршив побрзо од што мислев! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко и се пушта на кичевчанка и оваа му вика
- Ја не зна да се бацва, не зна да се лапа' - Клај го! |
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova mi go ima kazano edna stipjanka , ama nekako ne mi odi po stipski
Veli mazot na zenata.... -Oti male me izneveruvas so komsijata ?? -Aaaaa , ja ne sum ti kriva koga te imitira tebe... Si vleze doma .......isto kako vlegvas ti ! Legna pokraj mene........isto kako legnuvas ti ! Me pregrna pocna da me gali.......isto kako tebe ! Pocna da mi go klava.....isto kako tebe ! Ofkase i svrsi........ isto kako tebe! Ama koga rece aj pak po vtor pat.......primetiv deka ne si ti !!! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж и жена водат љубов и мажот и вика:
-Ај сеа малку доле...малку горе...малку лево...ај малку подоле десно.. -А жената: Добро бе,ти мене ме ебеш или ме паркираш?! |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |