![]() |
|
Смрт |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 20> |
Автор | ||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne da se plasam...od strav moze da umram
![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
NE, SOSTAVEN DEL OD ZIVOTOT
|
||
![]() |
||
ekica ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
ma ne se plasim ja od smrtta!!!toa so treba ke si dojde to a samo gospod kako rekol taka ke bide a bi sakala da umrem na brzina ne da se mucim!!!!
|
||
ece
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Aj sto ke se umre, ama ako naleta nekoj perverzen i ti se kaci, a ti nisto ne mu mozes
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
zatoa se tuka forumdziite...se sobirame site i ti praime pogreb
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
фала за погребот Мастер
![]() |
||
![]() |
||
abu al zarkawi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
da mnogu, ne mi se ide u dupka 200 na 80cm
![]() ![]() Изменето од abu al zarkawi - 21.Септември.2007 во 06:58 |
||
![]() |
||
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
|
more se plasam kako ne gaki mi se tresat samo si vikam aj belkim ne e denes
![]() ![]() |
||
... only God can judge me ....
|
||
![]() |
||
abu al zarkawi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ma daj prvo potomstvo da napraime dokolku nema...ete edna korist i od nas |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
ахаххахаа и дебилот не се олаши од смртта ама на друг човек
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
ne me plasi cinot kako umiranje,smrt,me plasi zaboravot posle toa...
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
koj treba,...sigurno ke te zapamti,...a,koj sakash da te pamti?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |