![]() |
|
Кој ќе победи на парламентарните избори? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 28> |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Од кај знаеш дека не подржувам такви луѓе и не сум со нив по ова твоето ти не си сигурно
|
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Dobro aj ne znam za tebe? Ne mi objasni so sto ke me iznenadi Gruevski taka prijatno posle ovie izbori? Aj bez zbuckanja, serizno te prasuvam napisi mi?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Човекот е млад и има верба во својот комплетен тим на луѓе,во минатите избори ВМРО беше селска партија но сега е доста спремна да ја води Македонија и народот во подобар живот,не дека минатиот пат не успеаа ВМРО имаше најдобри Економски успеси од било која влада од независноста па до сега,за жал се тоа го расипаа КОС и ДБК на старите комуњарски структури ако погледнеш длабоко ке разбереш
Изменето од Boogie |
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Toa sto e mlad i ima dobar tim ok, a so toa sto bile selska partija gi opravduvas deka javno kradea i napravija steta vo mnogu firmi i institucii so postavuvanje na 'selski' kadri? Dali si dovolno svesen makedonec da reces deka taka bese? Ako mozes da poglednes Ti podlaboko?
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Ne bea selska partija tuku vo ranite 90-seti godini nemaa dovolno visokoobrazovani kadri,ama sega vo parijata na Gruevski ima prekrasni luge so golemi intelektni i rabotni sposobnosti....Inaku selanite ziveat vo selo a site od SDSM se od nekoe selo ne se od PARIZ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Beleg ne me smej i simni si gi i ti rozovite ocila, ako sakas da glasas za VMRO glasaj si ama ne mi kazuvaj ovie vaka bile a onie ne bile takvi.
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Ne mi se rozovi,a inaku licno ne mislam deka bilokoja partija od segasnive ke i donese prosperitet na zemjava...ama za nekoja mora da se glasa....ili i nemora
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не мислев селска партија за луѓето туку за електоратот а сега е више нешто по различно.И да ке гласам за Груевски бидејки нема да дозволам комуњарите да го искористат мојот глас против нив.Иначе ВМРО не уништи ниту една фабрика или институција се знае кој владееше за време на расдпродавањето и се знае како се распродаваше пак ке кажам најголемите Економски успеси Македонија ги виде за време на владеењето на ВМРО никоја друга влада не се усуди ни да погледа до економијата до 1998 год.
|
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Ja ke pobedam na izborite
![]() ![]() ![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
гласам за каф |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bojan81 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Mene licno ste mi interesni, no pretpostavuvam deka onie koi gi interesira politika ne gi interesira chat dopisuvanja.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
mu kazuvam kaf, tvrdam! bojan, shto mislish ti za predizbornoto podmituvanje btw? Изменето од blue |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |