|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 89101112 100> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди....
Знаеш дека сум против ,,,пушењето,,
ама ..ако некој сега во моментов
ми стави кафе.... со задоволство
би запалила .....една цигара....
... муабетот ми се погоди...
... денов е убав....
... животов е прекрасен......
... Драгиве и Мили ИдиВидовци...
...секогаш знаат да ме ... расположат и изнасмеат....
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди ова кафенцето е за замислена...
јас неможам реално ама и поклонувам виртуелно кафенце за уште поубав ден, гледам многу е расположена |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
кафенцето е тука... на ред е замислена да зачури едно цигарче...... |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди....
Им благодарам на Мај Веј и на Анастеа....
и денес .... ќе запалам една цигара....
ама ова со задоволство........
еве .... барам со што да ...запалам...............
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг ИдИвиди...
Ти благодарам највеќе што ми даде екстра колешка, која и тоа како знае овие мачни и досадни минути да ми ги направи забавни.... само многу ме провоцира за да и напраам бербат на темиве... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Драг ИдиВиди....
Ќе внимавам јас .. не грижи се ти....
мислам ...ќе внимавам на овие ...
...испровоцираниве.....
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бро,
Отсекогаш сум викал дека надежта последна умира, а денес тоа се покажа. Само, не би јас нашироко за тоа, многу работа имам сега. |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг Идивиди
Немој да ми замеруваш ако малце се распишам по твоите теми во разно... Ме провоцира една колешка, која рече ќе внимава на испровоцираните... а јас па сакам да се рчкам малце повеќе... Ама ќе ја начекам кога ќе иде у вц, па да ја фатам неспремна... Со почит, НРГМКД |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди....
Па овде се можело да се знае...
и кој кога идел у .. .....
ама не се секирам многу....
...има ..дана за мегдана....
рекле нашиве соседи...........
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Те канам на кафе и цигарче,попладневно едно,мераклиски да го испиеме,уз муабет и прикажување,малку шала не е на одмет па и тоа ќе спомнеме уз кафето
Ќе си кажеме еден на друг што не мачи и ни нарушува мир и спокојство,а може ќе си помогнеме еден на друг,па нели сме луѓе..додуша ти си тро повеќе транзистори,отпорници и кондензатори,разна механика и насочени електорони....ќе се ујдисаме некако немај гајле...стаса кавето,ајде повели драг Идивиди
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idividi, nemoj da i davas na zamislena da propusi cigari, ne e dobro za zdravjeto |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди....
..Повторно ќе ти кажам дека .....
Ги обожавам моиве и твоиве ИдиВидовци
затоа што навистина се грижат за се ...
па дури и за здравјето на твоиве членови....
а за Цигарата..... Ти Ветувам ...тоа беше само една....
...а не ,,,, пропушување,,,, ...........
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idividi, se nadevam deka zamislena nema da se navlece na cigari. Vnimavaj na nea . Daj Boze da e samo edna i da nema povekje |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди...
како да му се објасни на човекот дека ја сум таа на аватарот... без да личи на лажење? па ете го има и фолсваген и владо за сведоци! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |