![]() |
|
Вежбате ли дома? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 18> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se razbira deka vezbam i doma
|
|
![]() |
|
natural ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
PA NORMALNO,SI IMAM RUTINA I SI JA SLEDAM.MORA COVEKOT DA IMA MUSKULNA MASA,I ZENSKO I MASKO,INACE KAKO SAKATE DA BIDETE VITKI? |
|
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
|
|
![]() |
|
Nikola_te ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
A ima nekoja korist od orbitrek se slabee li ili?Se mislam da zemam zatoa prasuvam pozdrav
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Епа баче ја имам Орбитрек и да ти кажам дека сум ептен задоволен.Не го земав за слабеење туку онака за зацврстување на мускули и справата си е скроз ок! Инаку спортувам (идам на пливање) па ова ми доаѓа како домашна вежба
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
јас секој ден по 30 стомачи и 20 за задница
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nikola_te ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Навешер и изутрина, и тоа редовно.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
ednas vo mesec
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
дома ги вежбам само прстиве и деснава рака.............
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Не се слабее, ако планираш да го купиш заради тоа... За слабеење најдобро е 40 минутно пешачење еднаш до двапати на ден... |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
prava mrza sum bil,...sekogash na drug mu davam da vezba,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
sekoj den...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
jas vezbam sah
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
mentalna gimnastika
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |