![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 295> |
Автор | ||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Па богами не знам, кој е поголем газда, американците или кинезите... Ако мислиш дека фабриките што се градат во Кина им припаѓаат на американците, тогаш си јанлаш. Не можеш да мрднеш во Кина без учество на државата.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kiroo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
|
i? stom si tolku zaljuben, odi u kina raboti 19 saati na den za $10 mesecno ako ti e merak.
zatucana raja... ![]() |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Кирца што тропаш безвезе... Си го видел ли економскиот раст на Кина и на САД последниве три години??? Не изигравај мало дете кое се пали на Америчките филмови... И мене ми се свиѓаат филмовите,ама тоа си се само филмови и ништо друго... Немој да мислиш дека во реалноста е исто така...
|
||
![]() |
||
|
haha... ekonomskiot rast... da sum go videl. Kina 3 trilioni dolari GDP, so milijarda ziteli, Amerika 13 trilioni so 300 milioni ziteli.
pa sea idi ti podeli pomnozi, obrazuj se, opameti se, ako ne i tresni se od zid, da ti skodi ne moze... |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
kako moze nekoj ,..shto e na vrvot,...procentualno da ima ist rast ,..so nekoj shto ,..pochnal da se razviva,....ako smetash taka ,...togash,...duri i i ovaa ebanovina pobrzo se razviva od,...povekjeto najrazvieni zemji,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
brza, i ti si bil eden od zatucanite...
![]() Изменето од moira - 12.Јули.2008 во 22:08 |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Кирца ти си сигурно за во Њујорк така...? И тоа во Харлем кај црнците , па малку да те раздрмаат... за да ја засакаш уште повеќе Америка ДЕ...
![]() |
||
![]() |
||
|
ja sum za makedonija. znam deka tebe ne ti vlaga deka nekoj moze da ja saka ovaa zemja, ama toa e tvoj problem.
|
||
![]() |
||
|
Јас знам дека ја сакаш својата земја, но проблемот е кај тебе што неможеш да сватиш дека некој што сака да живеат Македонија и Србија заедно, исто така си ја сака Македонија... Тоа кога ќе го сватиш ќе бидеме на чисто и ќе можеме после и за друго да разговараме... ![]() |
||
![]() |
||
|
vo pravo si. ne mozam da te sfatam.
isto kako sto ne mozam da gi sfatam onie sto sakaat makedonija da bide del od albanija. ili bugarija. za mene si vo ist kosh. |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Заедно НЕ...ама како пријатели и соседи ДА...
пс
Само со црквата и глупердата нивен овде ...зоки-поки да си го средат проблемот најпрво.
![]() Изменето од novace - 13.Јули.2008 во 12:13 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
|
Сто пати е кажано со Србија немаме никаков проблем со црквата, туку со пет православни цркви на кои поглавари се Грци... Тие ја кочат работата...
А Кирца, ти за мене си во ист кош со оние кои сакаат да се подлижуваат на САД... А тука спаѓаат и Арнаутите... значи ти си заедно со нив во ист кош... ![]() |
||
![]() |
||
|
za mene amerika e alatka kako da stigneme do slobodna i prosperitetna makedonija.
za tebe srbija e sonot, sama po sebe. tuka sme mnogu razlicni predavnice... |
||
![]() |
||
|
За мене е алатка соживот со Србија за добро на Македонија... Ти не сваќаш дека додека ги избегуваш нив, САД ти нуди соживот со Арнаутиве... Зар ти е подобро со нив??? Зар ќе ти биде подобро утре да имаш Ќерка или син и да ти донесе дома зет или снаа Арнаут??? Не пријателе не сум ја предавник, а не си ни ти само сеуште си млад и видикот ти е смален ... Не гледаш надалеку... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |