|
Нешто повеќе од другар... |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
milo
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Март.2007 во 08:33 |
e vaka....kako bi postapile vie da imete dobar drugar,koj pred nekoe podolgo vreme sakal neso poveke da napravite,ama vie togas ste go smetale samo za drugar.E sea,posle toa podolgo vreme vie svakate deka vi znaci nesto poveke!!!!!!
|
|
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podobro neka ostane dobar drugar
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto kako sto nalaga situacijata ili momentot taka terajte
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
milo
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesto situacijava u posledno vreme...tapa!!!
Posle nova god bevme non stop zaedno mnogu super se ponasase sve.Ali sea nesto samo mi vika aj mesti mi ja onaa,aj mesti mi ja ovaaa...i ja zdivuvam!,ne vikam deka ne se gleame..ama nekad mi vrti mn dobri muabeti,nekad e aj sea mesti mi nekoja!!!!
ama ipak se mislam dali da napravam muabet pa da mu kazam kako stojat rabotite...pa jebiga,barem da probam!!!!
|
|
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako go sakas>>>.fati go!!ako ne>>kazi mu e onoj da ti go mesti........
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i ti reci mu da ti mesti negovi drugari , vrakaj so ista mera
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто повеќе од другар НЕПОСТОИ, нешто помеѓу другар и дечко-нема.
Едноставно батали го.Ако тој имал малку заинтересираност кон тебе, ке бевте заедно, едноставно му служиш за забава. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kaj znaes.....mozebi fintata so toa "mesti mi ja taa" e da saka da ja pravi ljubomorna deka na drug nacin ne moze da se doiskaze deka saka neso od nejze.....???
da batales nekoj e lesno.............i koga vise ona vika deka i znaci nesto povekje>>tesko deka ke go batali onaka kao vikas ti!! |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти пак од каде знаеш...тогаш нека му намести некоја, па ке добие а типот ке остане .Е тек тогаш ке види на ШТО Е
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka citam megju redovi.da i bese lesno da go batali,ke go batalase a nemase da bara sovet......!!! |
|
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели многу е лесно од страна да се делат совети па дури и баталиго да и се каже, но некој ако ни малку не покажува интерес кон тебе, јасно е на што си со него.Во случајот како што велиш ете може ја прави љубоморна, сепак и ова е игра на нечии чувства, тој значи е свесен дека девојката гаи симпатии кон него и веќе тоа го „користи„ па макар и за тест од негова страна.Ако веќе и типот го чувствува истото, тогаш зашто би се губело време, нека се заедно зошто љубовта е убава додека ја има и е обострана, тогаш ке жалат за пропуштеното време.
|
|
|
|
centar
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deckoto ednas dobil korpa,najverovatno se plasi da ne dobie povtorno zatoa bi trebalo prviot cekor da go napravis ti.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO NAVISTINA MU E DOJDENO DA MU BIDES DEVOJKA VERUVAJ POVTORNO KE SE OBIDE;AKO NE TOGAS TOJ NEGOV OBID ZA POVEKE OD PRIJATELSTVO PRIFATIGO KAKO MOMENT NA NEGOVA MOMENTALNA SLABOST SPREMA TEBE VO DADEN SAKANO NESAKAN MOMENT Изменето од ivin - 01.Март.2007 во 21:05 |
|
milo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели многу е лесно од страна да се делат совети па дури и баталиго да и се каже, но некој ако ни малку не покажува интерес кон тебе, јасно е на што си со него.Во случајот како што велиш ете може ја прави љубоморна, сепак и ова е игра на нечии чувства, тој значи е свесен дека девојката гаи симпатии кон него и веќе тоа го „користи„ па макар и за тест од негова страна.Ако веќе и типот го чувствува истото, тогаш зашто би се губело време, нека се заедно зошто љубовта е убава додека ја има и е обострана, тогаш ке жалат за пропуштеното време.
Ok e ova,no fintata e jas sto nemam pokazano nitu eden znak...jas se odnesuvam naj ama onaka naj drugarski. Nikogas ne sum mu izjavila nesto poveke!!!!!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |