|
Доверба или посесивност |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Мај.2009 во 22:34 |
||
Колку имате доверба во вашите деца или во вашите партнери?
Дали сте од оние ,кои кога ке прашаат нешто ,се задоволуваат со одговорот или постои црвчето на недовербата,па чепкате и понатаму.
Дали сте од оние родители кои ги контролираат нивните деца во секој чекор и поставуваат милион прашања ,или успевате да ја контролирате вашата љубопитност и го почитувате приватниот живот на вашите деца?
Дали сте посесивни со вашиот партнер и колку ја контролирате таа посесивност или љубомора?Дали си дозволувате да му чепкате по мобилниот,читате негови меилови (без разлика дали се пословни или приватни),редовно ги проверувате неговите џепови и го бомбардирате со милион прашања
Има многу дали и чекам одговор на нив
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam dali e doverba ili ne ama jas ne prasuvam. Koj saka da zboruva jas znam da slusam. A za po dzebovi, kolku ne proveruvam zboruva toa deka dosega sum isprala dve licni karti, edna vozacka dozvola i bajagi pari
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
veruvam ama i proveruvam chat-pat...
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чепкам ДА, многу дискретно, не онака страствено и со намера, ама секогаш буричкам кога ќе ми се укаже прилика.
Чисто информативно, без задни намери |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne gibam po dzepovi , mobilni ili mejl . Dovolen mie pogledot , koga ke se smeni sjajot na ochite togas znam deka sve e smeneto i ke se pomiram so toa a deka izigravam Sherlok Holms ne me biva , ne go imam toa vo krvta .
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moree,..mi burichka po djebovite,...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мајка ми е златооооооооо од мајка........
Никогаш не ми чепкала по работите....ако сака да знае нешто ќе си праша..... И онака се знае зошто би проверувала? |
|||
МИР со сите
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога син ми си игра со другарчиња јас работам во друга соба, но често ги наслушнувам.... да видам до каде се....... и ако ме бараат за нешто треба да ми викнат неколку пати затоа што јас си сум во другата соба, си работам и не ги слушам.........
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......чепкањето по приватноста ,без разлика дали се работи за нашите деца или нашиот партнер е сигурен знак на несигурност на самите нас.....
|
|||
|
|||
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Точно. Затоа подобро да проверуваш за да се осигураш. |
|||
|
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пак точно пуста човечка радозналост. Да не бевме толку љубопитни човештвото немаше да биде на ова ниво. |
|||
|
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
точно така........но се треба да има граница и да таа наша "љубопитност" не ја гуши другата страна ,па навистина да почне да бара кислород на друго место
|
|||
|
|||
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кислород велиш а? ма има бре денеска апаратура за кислород, ќе го приклучиме нема проблем, па боци за длабоко гњурење...па то кислород колку сака
Шала на страна, опсесивно циа агент чекирање на приватноста е малку болесничко однесување. НО, блиско посматрање не е на одмет. |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |