|
Бакнежи ... |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Ноември.2007 во 20:10 |
|
Дали некогаш ви се случило да ве бакне некоја личност која ви е само пријател , ништо повеке , а притоа да ви се допадне бакнежот и да посакате да ја бакнете личноста повторно ?
|
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, многу одамна, имав еден другар кој секогаш кога ке се сретневме ме бацуваше во уста а не во образ. тоа тогаш не ми пречеше затоа што не бев во врска, но сега сигурно би ми пречело. беше интересно, најмногу фактот дека он ме сакаше.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немаше ништо лошо, и двајцата бевме слободни, но сега тоа не би се случило..еве пример се шетам јас со дечко ми он со девојката, се сретнуваме и се бацуваме така сочно пред нив. тоа нема никаква смисла ни логика, затоа е подобро да си се повлечеме, ено е тоа што не е убаво друго е тоа што и веќе не го ни сакаме тоа и не ни причинува задоволство како порано.
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....ZOSTO...????...NE SAKA...ILI...TI NE SAKAS???
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo slucajno posto imam devojka ne bi bilo vkusno neli
|
||
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi sakala da se sluci . Preku baknezot ke doznaam dali ima hemija megju nas..
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja so rodnini ne se bacuvam, a kamo li so prijateli...edino samo ako sum se predomislil vo vrska so prijatelstvoto...mene zensko makar i slucajno (vakov tip kao ja nema sansi slucaen pogled , ama ajde ke go krstime nekako ) da me pogledne siguren sum deka saka da mi dae ( oti vakov tip kao ja nema sansi da ne posakas da mu daes, vidi avatar...e toa e dobra vod...pardon maziste ) ama ne mozam da postignam i toa e toa...mora da patat...a tek da gi baknuvam...a be brakovi ke pagaat kako kula od karti...
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh.. nema nisto obicno vo baknezot na onoj koj ti znaci nesto .
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не.... али ми се случило обратното... т.е. да ме бакне во оној ритуал на бацување (десно-лево-десно) и така да ме ишлапа да више никад не посакувам да ме бакне, ниту да ми се доближи... Најчесто вакви појави се јавуваат после „бакнежи“ на тетки, стринки, баби итн... Бљак... Уште се ежам... |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене доста често ми се дешава во оној ритул на бацување (десно-лево-десно) да ме утнат, намерно или не, и да ме бакнат во средина е сега, некогаш викам бљак, ама некогаш хммм се подзамислувам зависи од кого сум го добил бакнежот
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па сумљам дека ти е „пријатно“, ако те исшлапа тетка Љуба од село Горно Лапавиште... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас си имам една навика во врска со тоа што ме вади од таква ситуација зашто ненормално сум осетлива на лице...кога ке чујам како урлаат роднини у двор (дека урлаат кога се поздравуваат) влагам во ВЦ отворам фиоката за итни случаеви и ставам маска на лице и тоа од глина што навистина ке им се одбие намерата да ме бацат.... |
||
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја исто ко ќе видам многу „пожелна“ личност како се залетува, онака мушки ја пружам руката на три метри од мене, т.е. до кај шо стига, али во тој момент стига многу далеку верујте, па повеќето им е незгодно после тоа да ме бацуваат...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпам такви бакнежи, жал ми е така некоја бабичка без заби се залетала да ме бакне, се издржува, замисли колку ќе биде повредена да и се тргнам...ќе подголтнам ама стоички ќе поднесам таков влажен бакнеж, мислејќи при тоа дека всушност зарази најмногу се пренесуваат при ракување....
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |