|
Проблем со тестис-ве молам за совет |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
za-za
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Октомври.2008 во 19:40 |
|
NA DESNIOT TESTIS IMAM CISTA so golemina na mal orev ja imam nekolku godini, nemam bolki, bev na urolog i mi predlozi operacija.
Sakam da znam dali taa cista igra uloga so plodnosta dali da ja operiram ili da ja ostavam da stoi. Iima li nekoj sto moze da mi pomogne da ja izlecam bez operacija. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обавезно да се оперираш.....-толку.
Само што ризик е после зашто знае пак да се појави а и првите 3 месеци не смееш тешко да креваш од ризик кила да не фатиш. Со срека |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
za-za
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto ke bide ako ne se operiram? |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прашај доктор..
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам и јас, ама не на тестиси, туку на јајник, веќе е голема 2х5 цм па си траам, ме боли, ме кине, но молкум ја поднесувам, кој ќе оди под нож.
НЕ ДИРАЈ ЛАВА ДОК СПАВА. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога нешто не е итно, како во случајов, јас би се обидела со народна медицина, особено затоа што твојата циста се наоѓа на лесно опипливо место... Баш читав нешто вакво, ама за циста кај жени (ќе го пробам и јас) ама кај тебе може да е и поделотворно. Во сад се ставаат 5-6 грста трици, 2 листа зелка ситно сецкана и се прелева со вода, врие на тихо додека не стане како тесто. Нанеси го на газа, дебело 2-3 прста, топло-НО НИКАКО ВРЕЛО, и нека стои 2-3 часа. И после вика 6-7 дена вака (секогаш со нови состојки). Искрено, една жена со ваков марифет се к*ртули од бенигна циста на градата. |
||
|
||
za-za
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
za-za
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto ti znaci toa posle 6-7 so novi sostojki?
koj se tie novi sostojki |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA ZA TOP
ABE SO MISLIS DEKA TUKA NA FORUM E VRVULICA OD DOKTORI AJ OP POBRZAJ SO KJE TI KAZIT DOKTOROT I TOA PRAJ GO TUKA IMA SAMO INDIVIDUA SO HIPOHONDROVA ZAKLETVA Изменето од anakin - 22.Октомври.2008 во 19:05 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пардон, тоа значи 6-7 вечери го повторуваш тоа, односно правиш облоги, и тоа секојпат со свежи состојки. Анакин, ас секогаш го потенцирам значењето на современата медицина и достигнувањата, особено кога пишувам на овие теми. Прво и самата се потпирам на истата, но ако доктор рекол дека треба да се почека, да се следи, зошто во меѓувреме да не се проба и нешто вакво, од кое штета нема. Ако помогне-пеки, ако не здравје. Никаде нереков дека сум еким, иако не сум баш ни немедицинско лице. |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ekimce brej nikade ne te spomnav
so si zapnalo? Изменето од anakin - 23.Октомври.2008 во 20:00 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако сами не си помогнеме, кој ќе ни помогне? Човек на човека е еќим
|
||
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И мајка ми имаше бенигни цисти на дојката и таа се „спаси“ со ова со зелката, неа и помогна, од тогаш минаа 6години па не се појавило ништо до сега, Дај Боже и на вас да ви помогне!!!
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете гледате ли неверни Томи?
Со зелката, ама на еден друг начин, моја другарка остана бремена а пред тоа ниеден третман не и помогна, она нешто како да се парела на зелка. Опасни биле нашиве стари. |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |