|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 678910 138> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti vikam ja
sedni si odi da me znaese nemase da nasednese i zatoa ti pazi nesto sto ne go znaes da te nalazi |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стоногалка
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sto stapa
po gaz tug se malku i sto noze da zamenat ne mozat edna kako tvojata |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј.........остај мојата
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tvojata koj ja videl
podrug e sega zbrlaven i zbunet i sal samo toa saka sal samo na toa misli |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погледот е некаде во бесконечноста во заливот на зелените површини,во движењето на изгубените фигури,во спректарот на боите,се губи во некои очи.Ги има многу,а сепак си осамена немаш некоја цел пред себе.
Чекориш под бледото небо кое ако го погледнеш дава надеж кое во себе крие многу тајни.Продолжуваш гледајки ги чекорите одиш некаде во далечината никој не може да ја врати насмевката на твоето прекрасно лице.Се е безнадежно,се сеќаваш на минатото премногу исплашени лица мрморења од сите страни не ги разликуваш само чекориш да ја најдеш вистината,имаш надеж и бараш некоја личност,но попусто знаеш дека се е безнадежно. Одеднаш надежда почнува да бледнее малку по малку ја снемува,но ти сеуште постоиш и понатаму чекориш во судбината препуштена на времето.Времето тече,а ти не приметуваш можеби е веќе премногу доцна тогаш во бездна и дозволи на една личност да навлезе во твојот свет и да ти ја уништи суетата,но таа личност без почит се изгуби во далечината кон која што ти сега чекориш без да знае дека е твојот лик е од другата страна на огледалото.Чувствуваш дека си зомби живееш,а сепак си мртва живееш во некоја илузија, некој свој свет,свет на хипокриза се плашиш да ја отвориш вратата на реалноста,немаш чувства и не го гледаш животот околу себе личноста што ја бараш по која чекориш кон далечината ти ја одзема волјата за живот.Потруди се да најдеш излез се изгуби во светот на нереалноста побарај спас во твоето его не дозволувај да пропаднеш во бездна. Премногу патиш,а премногу постоиш многу малку живееш за да дозволиш да те нема.Чекориш под небото,а лицето ти е влажно и небото плаче заедно со тебе ти плачеш за својот изгубен дел поради твојата личност исчезната во далечината. Небото плаче поради тебе поради тоа што без љубов ти си зомби, жевееш ,а сепак си мртва. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
darkangel
Група Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа што се од злоба направени
Креирани да создаваат Се пред себе уништуваат... Затоа што се лицемерни И те нудат со насмевки и смеа Болот во гради тие го нанесуваат... Затоа што те сакаат Но не сакаат да си среќен Затоа што се луѓе како и ние Затоа што се себични како и ти Затоа што се несреќни како јас Затоа што.... Но сепак над мене облаче И во него како во стрипoвите пишува ЗОШТО??? |
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo tvojata pregratka
vo toplo gnezdo stutulena ne sakam nisto da znam a alarmot dzvoni i vika stanuvaj pobrzaj kocijata ke ti se pretvori vo tikva |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nani mi dusice
jas sum tuka i se e vo red, ke ti duvkam na celo koga ke se potis, vo pregratka moja ti si spij. Eve zvezdicka ti nosam da ti sveti za angelite da znaat kade da te najdat niz nokta da te vodat do kralevstvo tvoe megu oblaci beli kako sneg. Na srce ti mi lezi kade ti e mesto, kade ti e dom, jas sum tuka ko stoleten dab so korenja silni od vetrista burni da te cuvam da te gledam do krajot na site kraista. |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од eurydice - 04.Април.2008 во 01:33 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te slusam krcejki,
no sepak uvo mi golicas, no sepak atomi od karmin tvoj na usi mi se lepat kako rakavica parafinska i zatoa ne gi mijam i zatoa nagluv sum za se drugo. Pesna tvoja ti si pees, a silno sakam bar bukva edna moja da spomnes vo nevazen stih. Ti si sega tamu negde so nekoj sto ti treba, mu se smeskas i raka na ramo mu stavas, negde kaj bankata, negde kaj fontanata, a jas ke si kaslam na klupata sam. |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕШКО ДЕКА ЌЕ ГО РАСКРИНКАШ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |