|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 135> |
Автор | |
butterfly8
Група Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
balkanci apliciraat za poziciite sto imaat oznaka FN. |
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na edna moja prijatelka pred malku i se javil regruterot Goran i i kazal deka dobila viza i da ocekuva karta za 2 dena..Pozicija:Data entry clark..e sega veke mozam da kazam deka pocna, zatoa sto ova e licnost sto ja znam...se nadevam deka ovie denovi i nie ostanatite ke se izraduvame
|
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO POCNALO CEKANJEVO ZA VIZI I KARTI MENE MI ISTECE I ROKOT NA OL I UVERENIETO OD POLICIJA I TESTOT OD ATD I SE DRUGO /DZABE PARI DADOV ZA SREDUVANJE NA DOKUMENTITE I SE OSTALOO AHHH DYNCORP DYNCORPP
|
|
DoubleB
Нов член Регистриран: 01.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fatt
Нов член Регистриран: 04.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DeniMK koga aplicirala tvojata drugarka
|
|
messi1
Нов член Регистриран: 09.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto i na moja prijatelka i se javija za istata pozicija. karta i viza za dva dena! srecno na site!
|
|
drmr
Нов член Регистриран: 19.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene vo resallc na intervjuto vo juni mi ponudija security coordinator. A na stranata na dyncorp ne najdov takva pozicija so FN znaci da ne cekam deka ke bide nesto od niv
|
|
ne e budala toj sto ne znae da cita tuku toj sto se sto ke procita misli deka e tocno
|
|
DoubleB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викаат по потреба (како им требаат во КАФ) освен ако за иста позиција има повеќе луѓе тогаш приоритет имаат оние кои први потпишале (ова го знам од возачите на автобуси). |
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega kako se vika..da ti dadam i tel.broj pa prasaj ja sam.. Visa dobi direktno od Dyncorp, Aleksandar palace...koga tocno bese na intervju ne mozam da ti kazam, no bese posle mene, a jas bev na 24.06...taka da taa bese nekade pocetok na juli...ne e vazno koga si potpisal OL i ovoj vtoriot OL taa go potpisa edna nedela posle mene...treba seg ataa pozicija i ke odat..eve nekoj pisal deka i drug dobil visa za istata pozicija... tolku...stom ke razberam nesto drugo ke pisam |
|
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахах а data entry clerk што се регрутирани од ressalc се изгледа заборавени ... се надевам дека и на мене ке ми стигне нешто од нив ... но еве денес нема ништо ... така да сеуште останува надата дека ке биде нешто. Среќно на девојчињата што ги добиле тие позиции и се најдобро
|
|
DoubleB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А вие што сте преку Reѕsalc и MPI, сте разговарале ли со регрутерите на Dyncorp во Александар Палас да ви кажат бар дали воопшто ве имаат во системот и дали сте во тие што чекаат визи?
|
|
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха... јас лично разговарав со тие луѓе од dyn corp во александар палас и ми рече да аплицирам кај нив .... тоа е ироничното ... што за ressalc како и да не сум правел интервју
|
|
DoubleB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А имаш потпишано OL? Ако имаш не гледам зошто би аплицирал повторно, ама ако немаш ...
|
|
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki vi jos ne svatiste deka Resallc i Dyncorp u Alexandar Palace nemav niss zaednicko. Resallc i Mpi su brokeri za DYncorp(ama za onj glavan Dyncorp), a MPI(zavrsena prica). Ako si bija na razgovor u Resallc nemas nisto ss onija u alexandar palace, cela postupka ti ide onlne, t.e sve e na mail, nisto nema po web site i takoj slicno. I ja cekam preko Resallc mn moi prijatelji otidesva ama toj e toj, samo trpenie sve ke si bide. Pozz decko , Gosevski vide ti ga cel Web Cite i mozu da kazu deka e zalno sto makedonija ne te e zaposlila, posto si stvarno talntiran decko. Pozz Makedonijo! |
|
Внеси реплика | страница <1 5657585960 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |