|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 135> |
Автор | |
Peshevski
Нов член Регистриран: 23.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве број од ПЕЦЕ од RESALLC: 076 503 384
негов e-mail: pecegjorgievski@gmail.com, и службен e-mail на RESALLC: dicarfaro@gmail.com |
|
zoka_79
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala ti mnogu
|
|
tir_sk
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tnx
|
|
чекач
Нов член Регистриран: 23.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може ли некој да ми каже што се случува со тие што биле регрутирани од Давор од Куманово регрутиран сум од 1ви јуни и уште ништо
|
|
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze li nekoj da kaze sto majveke sega im treba na dyn corp koi pozicii zosto procitav podolu deka nekoj bil vo palas i mu rekle deka trebaat warehousema ima li nekoj nekoja informacija jas cekam od ressalc od 2 juni a od ovie direktno na sajtot od pred 2 meseca za magaciner fala vi odnapred
|
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so da ne treba 100% angliski da se znae za da pomine ?awe osnovno poznavanje si treba niso poeke 20 % angliski i 80 % sreka da te vikaat vo Fluor
|
|
tir_sk
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u fluor uste ne me viknale .. Изменето од tir_sk - 24.Септември.2010 во 06:21 |
|
nevena999
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle kolku vreme otprilika stasuva OL
|
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OL jas cekav 2 meseca i sea za viza cekam uste eve mesec ipol pomina u nema uste znaci 3 ipol meseci cekam
|
|
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska e toj den
|
|
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidna li gu drugar? :D |
|
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A pomos malku :D, ko sto gledam ovdeka site se posle mene otideni :D. Imeno ja na intervju vo RESSALC pominav uste na 27 april. Mi odredija pozicija kako DATA ENTRY CLERK (rabota so kompjuteri i dokumenti)...no za zal isprativ se sto mi baraa i vekje 6 meseci nema ni traga ni glas od niv. Da ne znae nekoj sho se slucuva so niv i kako i koga planiraat da gi sredat rabotive so naseto cekanje. Mnogu drugarcinja zaminaa preko fluor no ovie od dyn corp se tapa so cekanjevo. Kako i da e platite se so golema razlika t.e. vo fluor se skoro duplo pogolemi od platite na dyncorp. No sepak parite i od dyn corp za nas ne se mali. Taka da ako moze nekoj da mi objasni sho e forava so cekanjeto ... do slednoto citanje pozdrav
|
|
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa brate apliciraj i ti preko Fluor ovie Dyncorp site znaeme deka se klosari toa ti e propast firma,samo Fluor ni e spas pozdrav
|
|
nevena999
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se aplicira preku fluor da li nivniot sajt ili se zakazuva
|
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |