|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 135> |
Автор | |
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat koja pozicija ?
|
|
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Paaa.... pozicija za lugje koj dobro znaat angliski.. :) :) :).... |
|
messi1
Нов член Регистриран: 09.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znae li nekoj koga vise pobogu ce se odi?!Imam potpisano za cargo doc.spec. pred eden mesec.Koga odat tie?Zaedno so soferite ili posebno?Pozz
|
|
nostalgija
Сениор сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е во ред тоа што го кажуваш.и јас мојата плата крваво ја заработувам.од цел јули само 4 дена сум бил дома.но ако веке се оди во странство барем да се заработи пристојна сума на пари за да ете се почне свој бизнис или нешто повеке од тоа.која е филозофијата да заработиш 6000евра годишно а со тие пари ама баш ништо не можеш да почнеш во мкд.јас да ти кажам се двоумам бидејки ако еднаш го почнеш тој процес вракање нема!!!!!!!сепак мислам дека лугето од дин корпс треба да размислат која сума на пари ја нудат на нас македонците бидејки ние сепак не сме ниту филипинци ниту пакистанци туку народ кој е писмен и образуван.мојот кум е во афганистан моментално и самиот кажува дека точно е дека сме ценети мегу американците во афганистан но дека нашите регрутери од дин корпс ја рушат цената на работната сила.човекот е преку американска компанија отиден како секјурити во афганистан за сума од 110000усд/годишно,а од дин корпс му понудиле за 50000усд/годишно за човек кој е цел живот воено лице.просудете сами каде е грешката.дали кај нас кои се летаме и за кои работни позиции се нафакаме.кажи ми као може техничко лице од мојата струка(електро)кое разбира ама баш се од поимот струја да му понуди сума која ти гарантирам дека секој добар електричар ако запне машки би ја заработил во мкд.значи деф.уривање на цената на трудот во стилот,а бе овој работи за 200 евра месечно за него 1000евра се поим!!!!!!!!!!!!!но да не навредам никој и не ми е целта на репликата но треба сепак да се запрашаат за која сума на пари се пракаат лугето во афганистан.1,5 години бев во албанија па добивав по 100евра за одвоен живот!!!!!!!поздрав до сите и со срека кој е решен да замине во афганистан.
|
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e ovie dyncorp se dupka
|
|
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:06 |
|
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
|
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se dupka drugar, golema para se pere tuka... ama toa ni e sto ni e, jas bi odel i za 12830 zatoa sto tuka zemam 200 e od moite i nisto ne rabotam :D Hehe, se salam ama ozbilno odam, angliski ne mi e problem..pOZZ |
|
princeza s
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znae li nekoj da kaze koga ke dobijat vizi ovie od administracija
|
|
anadam
Група Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav Master1, dobra slika , a da ni ja dades toa kamilata pa nie kroce,kroce da dojdeme tamu
|
|
tir_sk
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj moze na kratko da mi kaze dali na nivniot status go ima slednovo i sto toa znaci??
.... Application processing - Documents Rcvd The applicant has returned waiver and other documents. Background and other internal activity in progress..... statusot e promenet od vcera.. |
|
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:05 |
|
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povtorno ti gi razgleduvaat dokumentite...sledi si ja postata, ima sansi da ti pobaraat nekoj dokument...ako vo meguvreme se smenil statusot i pak ti e Finalizing application, togas se e vo red... pozdrav |
|
zoka_79
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki znae li nekoj koj obezbeduva vo A.Palas .moze li nekako da se vleze da se zakaze intervju ..i kako sto citam ..kako moze da se dojde do broj od toj Pece sto raboti vo taa kompanija za posreduvanje
|
|
drmr
Нов член Регистриран: 19.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mozam da proveram status ako sum bil na intervju preku resalk
dali ima nekoe znacenje toa za kakva pozicija si regrutiran pisuvase na nekoi pozicii deka se za balkan a na nekoi ne |
|
ne e budala toj sto ne znae da cita tuku toj sto se sto ke procita misli deka e tocno
|
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |