|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 135> |
Автор | ||||
sasohamer
Нов член Регистриран: 30.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Tebe nov OFFER LETTER a kaj mene na Statusot 'Finalizing Application' a na 'additional documents' zakaceni slednive raboti: 1.Photo - Sasho Manchevski.JPG-Photo Update 2.TST English Sasho Manchevski.pdf-TST Results English 3.OL Revised Signed.pdf-OL Revised Signed Изменето од sasohamer - 14.Септември.2010 во 18:10 |
||||
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
abvgd, platata e ista, skoro se e isto, samo trebase da e so ponov datum...pozicijata mi e Laundry Attendant(peralna) Saso, kaj mene se uste ne e promenet statusot, a im prativ i TST skin test-preveden, slika odamna prativ, eve denes i OL...ke ve izvestam sto ke se slucuva ponatamu |
||||
kumanovo74
Нов член Регистриран: 14.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pozdrav i od mene ..i jas sum nova na forumot i bi sakala da prasam dali nekoj moze da mi kaze koj opis na rabota e na MWR Foreman..za da ti dadat pozicija na of.let...i koja e platata sega po novo...
Ve molam pomos za opisot moze i na maked.a moze i na angleski...Fala pozdrav do site |
||||
tir_sk
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kako za informacija na onie koi se prasuvaat koga ke se ide (megu niv i jas )ova go dobiv na mail denes od A.Palas :
...sto se odnesuva do poaganjeto, ke bide nabrzo, a koga tocno ne znam zatoa sto veke ima pogolema grupa na kandidati koi za nekolku dena odat. Mnogu nabrzo bi trebalo da bide resen statusot I na drugite kandidati koi cekaat viza I travel..... |
||||
sasohamer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
DeniMK me cudi ova so OL bidejki kaj mene po novo 'OL Revised Signed'(reviziran,revidiran, potpisan ) |
||||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sega i kaj mene stoi istoto OL Revized Signed, i statusot e Finalizing aplication...vo red e kaj tebe, ne mu ja misli |
||||
sasohamer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NE MU MISLAM NEGO ZASTO TI DALE NOV OL ZA POTPIS A USTVARI STATUSOT NI E IST |
||||
anadam
Група Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pozdrav Master1, prasanje: "Spin Boldak" FOB li e, i ako e, kako e tamu?
Изменето од anadam - 14.Септември.2010 во 20:19 |
||||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne znam da ti odgovoram na ova prasanje... samo na tie od mojata pozicija im pratija OL...na drugite pozicii ne, a statusot im e Finalizing( ke se javat ovde ke pisat, ne sakamjas da gi imenuvam)...mozebi odat pozicija po pozicija...ne znam navistina...da ne siram dezinformacii |
||||
butterfly8
Група Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eve i jas da se javam
im prativ denes i nov(abdejtiran)OL koj ustvari e istiot kako i prethodniot samo so denesen datum a prviot mi bese so data od 01.07.2010.isto im prativ i prevod od TBC testot i se mi zakacile na profilot. masala ama se brzi koga sakaat! lugje bez panika ocigledno trgnaa rabotive od mrtva tocka i sega pravat grupi od tie pozicii sto im se pohitni a ne koj koga potpisal |
||||
dare120
Нов член Регистриран: 27.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ovaa veke bidna istorisko cekanje
|
||||
kumanovo74
Нов член Регистриран: 14.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Moze li objasnuvanje koj znae da mi pise:
Vaka: Procesot vo mpi mi bese Intervju so Davor..dadena pozicija ..potpisuvanje dokument so pecat negov i na dayn.tie mi gi pratija dok. od usb na mejl kade sto treba i od 08.06 do sega nemam ni mejl ni informacija dobieno...Po nova procedura od juni koga jas bev tamu se potpisuva dok.na koj ima pozicija i plata godisna kolku cini...nesto kako OL koj go pracaat otposle po mejl...predhodno neznam kako bilo vo mpi za ressalc znam Dali doprva sleduva popolnuvanje na dokumentacija...medical,banka ili e toa samo vo rissalc a vo mpi e na dr nacin Citam pogore deka pak vi pracaat OL na potpis i deka nekoi cekaat karta i viza ..pa bi sakala da mi kazete kaj sum so procedura na pocetok ili???? Butterfly , Saso dali mozete da mi odgovorite na prasanjata dokolku znaete Pozdrav na site i so sreca na tie koi se pri kraj..trgnalo velite konecno |
||||
talamasca
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Brat dzabe cekas preko Davora..... nema sanse preko njega. Zavrsilo mu e regruterstvo, a + lze koga stigne. Sakam da ti kazu da prestanes da se nadas, podobro podnasaj preko fluor, mozda pobrzo ke te viknev... pozzz
|
||||
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:09 |
||||
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
||||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |