|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 135> |
Автор | |||
unitedMACEDON
Нов член Регистриран: 10.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za koja baza e ova...za vo Gvantanamo...:):):)...nema vrska...ako ne znaete,prasajte...se raboti za vo Kandahar, za zelen bedz za dvizenje niz NATO baza...treba da imas dokument za neosuduvan ili deka ne si pod istraga,i kopija od pasos,i za 2 minuti dobivas bedz, i toj vazi onolku kolu ti vazi dokumentot za neosuduvan...jas izvadiv dva takvi vo februari..nikakvo intervju,nisto...nekoj izgleda bil sega,ama slabo razbral za sto se raboti...ne me cudi,bez navreda, ama sekakvi luge odat na rabota vo Avganistan, pa posle nemozat da povrzat 2 so 2 i sirat dezinformacii od tamu...ne mi se veruva...ke treba da pocnat da pravat IQ test...zaradi vakvi raboti...:)....[/QUOTE] TAka mi kazaaa momcite od fluoor !!!!!!!!!!!!! |
|||
Македонија Засекогаш
|
|||
ivteo
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde MASTER1 ti nam javi kolike su plate za billeting coo,laundry...koga ke vidime ovie ponudi od 40-50000 ni doadja da se obesime :)) kako moze neko da zima 13000 a neko 3 pati pogolema za ista pozicija??? Изменето од gonzo - 13.Август.2010 во 01:14 |
|||
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Offer letter e ponuda za rabota, tamu ti pisuva na kratko koi ti se rabotnite zadaci i koja ke ti bide platata...oficijalen dogovor so konecna plata potpisuvas posle lekarskite pregledi i ne bi trebalo da se razlikuva sumata, osven ako vo meguvreme ne nastanale nekoi promeni sto se odnesuva do lekarskite, ti pregleduvaat se, krvna slika komplet, test za droga, EKG, pluca, zabi, itn...kompleten sistematski pregled.. obrni vnimanie na krvniot pritisok i zabite... Mnogu cudno kolku pari ti ponudile, zatoa sto platata za ovaa pozicija bese pomala...ama mozebi gi kacile platite, daj Boze... Luge, mozebi zaradi ova cekame tolku dolgo...mozebi i nasite plati ke skoknat.. |
|||
dzemoace
Група Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
procitav na hrvayskiot forum deka ke se otvaraat uste 900 rabotni mesta.ako toa vazi i za tuka togas e dobro za tie koi nemaat uste potpisano offer l.
trpenie-spasenie |
|||
Kristijan.T
Нов член Регистриран: 10.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe mene me cudi sto i na tatko mi za Bys driver skros ista plata do dolarce 46.224$ bash preeska proveriv vo dokumentite.I sea toa e malce cudno? U svaki slucaj grom ke bide ako bidat tie plati DAJ BOZE |
|||
unitedMACEDON
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde MASTER1 objasni im na nekoi ovde ne ni e JASNO ! koga ke vidiaT :-)kako moze neko da zima 13000 a neko 3 pati pogolema za ista pozicija???! |
|||
Македонија Засекогаш
|
|||
tir_sk
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala za odgovorite momci/devojki.
jas isto se nadevam deka nema za ne zeznat nikoj od nas i ke se drzat do dogovorite i sumite so sme gi potpisale ovde. inace za komentarite za sreka, dali imam poima ili ne..e islisno da komentiram.. pred da iskomentiras na nekoj (skopjemkd) treba da znae moe prethodno rabotno iskustvo..kako za info (iako ne e potrebno) sum rabotel vo OSCE, NATO, generalen direktor na dobri firmi itn..pa sega ti vidi dali e se do k'smet ili mozebi i malku iskustvo i znaenje.. ..a za k'smet, se nadevem deka imam i deka ke me sledi i ponatamu..kako sto bi mu posakal na sekoj ovde .. |
|||
unitedMACEDON
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I sega iamlo li Zgolemuvanje na plaTAA ili nEE :-) Samo spekulaciii !!!!!!!
|
|||
Македонија Засекогаш
|
|||
sassoon
Нов член Регистриран: 14.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da li je obavezna diploma od srednje skole?? da li primaju bez nje a recimo da govorim tecno engleski?
|
|||
unitedMACEDON
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se Moznooo !!!!!!
BI TREBNALO |
|||
Македонија Засекогаш
|
|||
sassoon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Posle koliko dana provedenih u Avganistanu se ide doma na odmor?
|
|||
ivteo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Posle 6 meseci ti pokriva firma,sve drugo ako dobies plakas sam. Jos jedan lik potpisal offer so pogolema plata (nova ) |
|||
sassoon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da li kompanija placa avionsku kartu, i vizu prilikom odlaska u Avganistan?? Nije mi jasno oko lekarskog pregleda, da li se radi sve tamo u Kuvajtu?? Neko mi je rekao da se radi ceo lekarski u Skopju?! Sta je od toga tacno?
|
|||
ivteo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kompanija plaka karta i viza i nema kuwajt nego dubai.site pregledi se tamu,u sk samo tbc (mantu test) i potvrda od policija deka ne si osuduvan |
|||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |