![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 135> |
Автор | ||
damjan001 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ke napisete da znaeme kako e bilo |
||
![]() |
||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
|
Дамјан обавезно ке пишам како ке поминиме на второто по ред тест англиски. Се надевам се во најдобар ред
![]() |
||
![]() |
||
damjan001 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
|
ova intervju vo fluor e ili dyncorp |
||
![]() |
||
kobasica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
Zdravo,izvinite sto docnam ja sum od Kumanovo 19 god imam.Vcera mi se javija od dyn-corp za vtoriot test po angliski i odma bev razgovarav so Courtis i da vi kazam ne e nisto strasno (ako go znaes jazikot) samo mala proverka pred poadjanje..Pozdrav
|
||
![]() |
||
sasohamer ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
|
I MENE DENES VO 11:30 MI SE JAVIJA OD DIN.CORP(A.PALACE)DA MI ZAKAZAT RAZGOVOR (TEST)NA ANGLISKI SO NEKOJ FIN GOSPODIN(AMERIKANEC)VO 13:00 UTRE.
STO RAZGOVOR KE BIDE NEZNAM "BUT I'M NERVOUS AND I GOT BAD FEELING ABOUT THIS" ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sasohamer ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
|
STO KONKRETNO ? ISTO KAKO I PRVIOT PAT SOMETHING LIKE : WHAT IS YOUR FAVORITE COLOR? BLA,BLA,BLA |
||
![]() |
||
kobasica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
Pa opsht muabet vo vrska so tvoeto cv i toa e samo mala proverka dali 2-3 minuti ke zboruvas so nego.Nema potreba da brinesh :D hehehe |
||
![]() |
||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
|
Значи не е ништо посебно ... а рекоа нешто за одење кога и како ? Зашто веќе 3 - та недела како чекаме на тие карт и визи :)
|
||
![]() |
||
|
Skid i jas tolku cekam i prasav i mi rekoa deka sum vo listata sto do 15 sledniot mesec mora da sum tamu,sega neznam dali e za site isto najubavo ke ti bide da si prasas :) |
||
![]() |
||
|
Аха, гледам Кумановац си па на кумановски ке почну да пишују. Ја јутре иду и ке виду што ке ми каже тј Амеро и кд и како ке идемо, па можда знаедно и да идемо натамо
![]() Na Kumanovski samo na LP...Na forum Makedonski...Pravilo na forumov...
Изменето од gonzo - 18.Ноември.2010 во 17:37 |
||
![]() |
||
|
Pa mene samo takvi prasanja ss cv povrzani i toj 2 prasanje me prasa kude sam rabotaja i kako sto,znaci ne e nisto strasno i toj u hodnik ne ni ulaza u tuj sobu 2 minuta rabota i vika tolko e slobodan si imaj ubav dn.
I posle ja ss tuj Ivanu si pravi muabet za povadjanje i ona mi kaza deka do 15 treba da sam tamo i toj e toj. Srekjno jutre i samo opusteno ![]() |
||
![]() |
||
|
Хаха значи слично како и првпут :) ... Епа ок, ке си биду опуштен у вези тој :). Само више психа ме еде с'с овој чекање
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DeniMK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
|
Eve i na mene samo sto mi se javija da odam utre ili zadutre na povtoren test angliski. I uste ova mi go kazaa, koj nema da otide ke bide odbien.
|
||
![]() |
||
sasa-skopje ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
zosto e sevo ova? povtorni proverki? dali e arno ili ne e arno da te viknat pak?
P.S. za pojasnuvanje, mene ne me viknale |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |