|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 135> |
Автор | |
DANIEL.84
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kade go vadite toa kartonce od maticen lekar ili i za sto ni e
|
|
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za site sto treba da odat, megju drugoto neka pojdat vo Ambulanta kade sto se lecele kako deca, i neka zemat kartonce/prepis na vakcinite koj gi primile vo predskolska i skolska vakcinacija. So toj prepis, da pojdat vo ambulantata kaj Tutunski Kombinat (Skopje), i da im gi upisat vo Megjunarodno Kartonce... mene me cinese 500 denari upisot...
|
|
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
|
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може некој да ми објасни за носењето опрема ... т.е. во списокот пишува safety boots, rainy boots. Не ми е јасно каква е разликата? Исто така дали треба да се носат катанчиња за заклучување на шкафчињата таму што се?
|
|
ivteo
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boots kao boots,veke nekade napisav deka ovde e polu pesok polu kamen,znaci cizmi so cvrsto dno,gjon.Sto se tice katancinja,ovde nema sto da se zakluci sem kufer :)))) dodeka si u sator,kufer pod krevet i to ti e skaf a koga ke dobies (AKO dobies) kontejner togas si so cimer i nema potreba da zaklucavas :))))) ponesi ako sakas.
AJ SITE CURI,MOMCI STO CEKAVME ZAEDNO OD APRIL,MAJ,JUNI....MIREN LET,SRECNO U DUBAI I SE GLEDAME U KANDAHAR!!! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj so sreka na site sto zaminuvate.
Poznavam mnogu mnogu luge koi zaminaa tamu i se vratija srekni i veseli..Ne e lesno no trudot ke vi se isplati.....eden kup kumanovci kolegi i koleski moi od faks otidoa ..Po skoro tri godini bea...i sega super im e |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Skopje83
Група Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Safety boots se cizmi koi napred imat kaj prtite ispod platnoto na cizmata kako metalce...fakticki ako ti padne nesto na prstite nema da im nastetis. A Rainy boots se cizmi protiv dozd ili prilagodeni na dozdlivo vreme. |
|
brbrbr
Нов член Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj znae da li go ispituvat vo dubai vkupniot bilirubin vo krvta
|
|
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da spodelam uste edna informacija.
Fluorcive ke pravat intervju do 3 dekemvri so Balkancite. Posle toa ocekuvaat golema grupa od Anglija , preku 60 luge i ke rabotat so niv Se vrakat posle vo vtoriot mesec. Ova go slusnav vo Palas... |
|
sars
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema vrska eden moj prijatel ima zakazano intervju na 6 vo Fluor |
|
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete moze se, taka mi kazaa nesto ovie na recepcija...
Kako i da e , neka gi uste :) |
|
Vlatko 24
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skopje 83,znaci Fluorci se do kaj 20 dekemvri tuka,pa posle doagaat pak vo februar?
|
|
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam stvarno slusnav deka se tuka imat uste 2-3 grupi i posle se vrakaat vo Fevruari.
Prvo mi spomnaa do 3ti Dek. ali eve imale na 6ti nekoi zakazano. Znam deka im doaga grupa imat rezervirano od anglija okolu 50-60 luge so niv ke rabotat ... Ova e kako sto slusnav samo... |
|
whoareyou
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, само пола од билирубините ги испитуваат! Испитуваат крв, и гледаат да не ти се покачени леукоцитите, маснотијата и исто може да покаже ако си земал лекови или дрога пред тоа, и тоа може да се покаже во крв. Во случај да не се дрогираш, тогаш ако си земал некој лек и ако се покаже, слободно можеш да кажеш што и не би требало да имаш некој посебен проблем. |
|
whoareyou
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вади обично од амбуланта која е задолжена за вакцинација на населението. Нема потреба од превод, затоа што имињата на вакцините примени од раѓање носат латински имиња и значат исто во која било земја во светот. |
|
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |