|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 135> |
Автор | ||
fimi
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Skopje 83 ti se javi li nekoj od regruterite so ponudata za vo kujna ili po mail , zosto ako e samo po mail so taa ponuda ne mozes da ides na intervju kolku sto jas sum zapoznaen i kakotoa pocnavte kako na konsultacii so regruterive da odita vo a.palas neli i od dyncorp ne pustaa ako tie ne te povikale.
|
||
Skopje83
Група Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam se toa. Ne, seuste nisto. |
||
brbrbr
Нов член Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decki ke mi go kaze li nekoj brojot na dyncorp vo a.palace
|
||
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imav eden sto mi se javija 078...nesto za zal ne go socuvav...
|
||
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што не пробаш да отидеш до Александар Палас ... и ја го имав бројот ама не го сочував
|
||
anadam
Група Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
078 279 399 |
||
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se secavam koga go pisuvav ova gore, kolku bev nervozen poradi odnesuvanjeto na TIE regruteri u DynCorp.... I se prasuvav zosto e taka, dali e do nivnoto ego... Sega doznavme deka do DZEBOT im bilo...:) I doznav deka e Resa LLC Изменето од Crnko - 24.Ноември.2010 во 11:11 |
||
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
||
atletiko
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo prijateli
dali moze nekoj da mi kaze dali nekoj od fluor e vo A.P i dali moze da se aplicira kaj niv ..blagodaram |
||
d84
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuka se od 03.11.2010 - i sto znam jas ke bidev do 18.12.2010 Apliciranje .. Only ONLINE ... http://www.fluor.com/careers/pages/logcap_iv_opportunities_search.aspx JAS go najdov eden e-mail od regruter, i mu pisav i eve sto dobiv : Do not continue to email me. The ONLY way to gain a job with Fluor is by applying online and then a recruiter will contact you should they be interested in speaking about employment. Thank you for your interest with Fluor Pozdrav Изменето од d84 - 24.Ноември.2010 во 12:15 |
||
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@ Crnko ... Ама стварно неколку пати ти го прочитав текстот и никако да ти го сватам...како мислиш до џебот им било и тоа со RESSALC ... дај објасни малку подобро. А инаку јас до сега што бев неколку пати до кај нив т.е. во А.П. во dyn corp беа многу фини и насмеани ... ама сепак ај објасни подобро
|
||
brbrbr
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decki fala vi mnogu se javiv zavrsiv rabota
inace i jas imam nesto da dodadam : neli e frustyriracki nekoj sto ne vlegol vo zivotot vo kujna dobiva pozicii za food service a eve primer jas imam 12 god rabotno iskustvo kako pekar, gotvac,mesar i da so golem zor dobijam pozicija i toa na dyncorp |
||
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde vazno si dobil... So sreka |
||
Sospa
Група Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brbrbr
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa crnecot se mislese koja pozicija da mi ja dade ili glaven pekar ili glaven kuvar mi rece da go donesam original pasosot nosev samo kopja ke odam vo petok mi rece licno nemu da mu se obratam pa ke pisam so ke bide vo petok za pekar e 34 000 |
||
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |