![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 113> |
Автор | |
lada ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здраво на сите!
Итно ми треба писмен состав за Афтобиографија. ![]() |
|
![]() |
|
marko_kasas ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Март.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
ve molam mi treba sostav za patopis do ponedelnik
![]() vi blagodaram odnapred ![]() |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Еве еден мал придонес за патописот.
http://kontraistorija.blogspot.com/2011/12/blog-post_6791.html mk.wikipedia.org/wiki/Марк_Твејн Мислам дека ке можиш да направиш концепт за твојот состав до понеделник. Изменето од Alekxandar - 09.Мај.2013 во 22:11 |
|
![]() |
|
kiki16 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
дали има некој состав на тема "Опис на пролетен пејзаж"
однапред фала ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,sedi do prozorec,,i pochni da go pishuvash toa shto go gledash,,,toa ke bide tvoe viduvanje,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
donieva ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ве молам да ми напишате состави за писмена работа по македонски јазик на овие две теми :
-Дугарството ме прави среќен и -Татковината празнува Ве молам да бидат напишани до 12.05.2013 |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Само и јас ќе те замолам да прецизираш до колку часот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() А плус и не кажа колку зборови-страни треба има составот. Да не се распишеме, па да претераме. Или да се малку, па да ни стават кец. ![]() |
|
![]() |
|
ve molam da mi napisate sostav za pismena rabota po makedonski jazik na tema
"Tatkovinata praznuva" Ako e mozno za dennes!Ve zamoluvam od se srce!!! |
|
![]() |
|
sto bide so sostavot???
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Еми шо че биде...бидето не работе
![]() Најискрено не ги полагај надежите дека некој тука ќе ти напише.Само го губиш денот и под поголем притисок се ставаш,за она што сепак на крај ти треба да го сработиш. Денот и не е толку убав,па наместо кликањето на копчето рефреш на странава изрефреширај го умот ја имаш паралелата од 2 август 1903,па АСНОМ и заокружено со 8-ми септември. Тука може да го најдеш тоа што и при повеќе гуглање ќе го најдеш низ нетот...Обработка на дела. |
|
![]() |
|
kupoholicarka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Итно ми треба состав по македноски јазик акоо знае некој нешто нека пише ве молам многуу ми е итно еве ја темата "Негувањето на традициите- бележје на еден народ". ФАЛА ОДНАПРЕД!
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,, ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...pa i jas ne gi znam pa shto?
![]() ![]() ...ustvari mi tekna edno ...,...glaqvno obelezje na ovoj narod e,...glup(av)osta ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |