![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 113> |
Автор | |
plackovica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми треба писмена по македонски јазик "Секој има право на свој избор"
Фала однапред... |
|
![]() |
|
plackovica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ми треба писмена по македонски јазик "Секој има право на свој избор"
ФАЛА однапред... |
|
![]() |
|
"Секој има право на свој избор"
|
|
![]() |
|
Elena124 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
"Mir i Tolerancija"
|
|
![]() |
|
Zaklina1993 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Mi treba sostav za pismena rabota na tema Dali vo sekoj od nas se krie po eden Merso? - od romanot ,,Stranecot" na Albert Kami...Do vtornik vecer mi treba,pa ako znae nekoj ke ve zamolam da mi pise.fala odnapred.
|
|
![]() |
|
alekpetrova ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
изборот секогаш треба да пости за нас и околу нас тема за писмена работа ми треба хитноо ве моламмм ..
![]() |
|
![]() |
|
НиколаТесла ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба прераскажана Антигона итно за утре
![]() |
|
![]() |
|
aleksandarleoj ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
AKO MOZE POMOS ZA SLEDNIVE TEMI:
- TAGATA I NOSTALGIJATA PO RODNATA STRUGA ( T'GA ZA JUG) - ZAGUBATA NA JUNAKOT KUZMAN KAPIDAN ( SERDAROT) - EKSPLATACIJA NA MAK NAROD OD GRCKITE VLADICI I TURSKI GOLEMICI (PROSEDBA) VE MOLAM SHTO E MOZNO POBRZO AKO MOZETE . FALA MNOGU ![]() |
|
![]() |
|
aleksandarleoj ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
VE MOLAM ZA UTRE MI E ITNO !!! :D FALA
|
|
![]() |
|
zti_drogba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ми треба состав на тема "Правата на човекот произлегуваат од неговите обврски" или нешто многу близу со оваа тема ...Однапред благодарам
|
|
![]() |
|
zti_drogba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ве молам многу ми е итно
|
|
![]() |
|
стефан23 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Луѓе ај ако може некој што бил на темпирана опера да ми ја раскаже накратко што се случува кои се ликовите која е темата .Задутре правам писмена за тоа а ништо не знам
|
|
![]() |
|
моник ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
дали ке може да добијам било каква помош за писмена работа на една од темиве
![]() |
|
![]() |
|
stefanija06 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми требаат писмени состави на темаЧ
1.Прозното и драмското дело (Вујко Вања) на Антон Павлович Чехов 2.Романот „Странецот“ на Алберт Ками 3.Драмата „Чекајчи го Годо“ на Семјуел Бекет. Ако може некој нека ми помогне. Благодарам однапред ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |