![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 113> |
Автор | |
BiBe1234 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми треба есеј на тема Печалбарство како начин на егзистенција некогаш и сега.Ке може ли некој да ми помогнее.Ви благодарам <3 <3
|
|
![]() |
|
Пинокио20 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Здраво,ми треба есеј „ Мирот во светот денес “ - ве молааам за помош.
|
|
![]() |
|
Пинокио20 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ве молаааам помогнете ми есеј за „ МИРОТ ВО СВЕТОТ ДЕНЕС “
|
|
![]() |
|
Здраво,ми треба есеј „ Мирот во светот денес “ - ве молааам за помош
|
|
![]() |
|
Nate_2106 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Итно ми треба состав за писмена на тема Татјана како идеален лик на руската жена (татјана лик од романот Евгенионегин ) фала ви однапред
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не би се мачел.Џабе трудот ќе ми биде.
Ќе паднеш на граматички грешки. ![]() |
|
![]() |
|
aleks6612 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ke moze li nekoj da mi napise za za edna tema"Covekot e smrten a bessmrtni se negovite dela"mi treba za makedonski pismena rabota fala nogu :) :)
|
|
![]() |
|
aleks6612 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 2 |
[QUOTE=aleks6612] Ke moze li nekoj da mi napise za za edna tema"Covekot e smrten a bessmrtni se negovite dela"mi treba za makedonski pismena rabota a teata ni ja dade od ilijadata nesto vo vrska so toa .Fala noguu :) :) :)
|
|
![]() |
|
njovanoski123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Здраво :)
Вака ми треба есеј на тема: ''Печалбарството - трагедија на македонското семејство'' и во оваа тема треба во главниот дел да раскажеме на кратко за драмите Печалбари и Парите се отепувачка... 1 во воведот да има за печалбарството во МК во турско време 3=4 реченици. 2 во преодна реченица треба да напишеме тоест да се надоврземе со главниот дел пример печалбарството е многи опишано во драмите ... 3 Главен : за печалбари како за костадин печалбарството е трагедија. потоа исто за Парите се отепувачка за Анѓеле. 4 и заклучок односно завршен дел.. :D :) ќе ми биде многу мило ако може некој да ми помогне бидејќи ми треба за во вторник! Ви благодарам ![]() |
|
![]() |
|
AnetaD ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Итно ми треба состав за Духовната тиранија ја убива слободната мисла
![]() |
|
![]() |
|
Јас сум свинче ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Духовната тиранија ја убива слободната мисла. Бидејќи е духовна, а не слободна. Толку пиши на составот, на крај пиши, се потрудив. Ќе видиш како ќе добиеш петка, ја обично така ги фасцинирав професорите, професорките.
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
kazhi mu go toa na spiroa...
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Вака со овој ник...Ќе ја изеде.
![]() |
|
![]() |
|
Angelche0700 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Moze nekoj da mi kaze sostav za tema Coveckite vrednosti ne poznavaat vera i religija ????
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |