|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 277> |
Автор | |||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Разговараат две сарми во желудникот, кога наишол еден коњак. По некое време ете ти и втор, па трет. Сармиве го прашале четвртиот што се случува. - Еј да знаете каква веселба е надвор, лудница, хаос!!! На Цветко му се родил син па части! - Еј супер, ај одиме надвор, да му честитаме и ние! - рекле сармите.
|
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како русокоса решава крстозбор?
1. Телефонски повик ( 3 букви ) - ЅВР 2. Не е гладен....? ( 3 букви ) - ЈАЛ 3. Неизлечлива болест? ( 4 букви ) - СМРТ 4. Доживување при спиење? ( 3 букви ) - SEX 5. Дел од тоалет? ( 4 букви ) - ВОДА 6. Дел од прибор за јадење? ( 3 букви ) - ЗАБ |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на Енџи дечко и заклучокот
- знаете зошто Тупурковски си ја зеде Есма Реџепова до него во ДА? - за да има со кого да се ниша на клацкалка |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Shto e brzina?Koga prase ke protrca od kraj na kraj na Etiopija. |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Simnat od visokite planini
|
|||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga sum go prochital ova, sum od smeenje zhimi se........
|
|||
Simnat od visokite planini
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Site gi stavaat vo zatvor, samo None ja stavaat vo kafez za kanarinci :)
Odi none da kupi apce od apteka..I vikaat se izvinuvam sakate da vi go stavam vo kesa? none: ne blagodaram ke si go trkalam do doma :)) Сите спијат во вреќи за спиење само Ноне во ташничка за телефон =) Зошто Ноне кога трча на трева се смее? Зошто тревката ја голицка за мишка. Зашто Ноне избегава да седи на тротоар? Затоа што и висат ноџињата! Само Ноне може да влезе во куќата на Jerry. Ноне на плажа лежи под чадорче за коктели. Ноне може да игра стриптиз на чачкалица. Ноне нема цицки! Цицките имаат Ноне. Само Чак Норис може да ја баци Ноне без да се наведне!!! |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се шетала Црвенкапа низ шумата и наишла на Пинокио, брзо го фатила и го легнала на земја и му седнала на носот и почнала да вика:„Лажи Пинокио лажииии!„Четири жени стигнале во рајот . Св. Петар ги прашал-Која од вас го изневерила мажот нека крене рака. Трите од нив кренале рака. Св. Петар тогаш рекол-сите три ке одите во пеколот а исто така и глуватаНаставничката им рекла на децата да напишат состав за ,,Една е мајка,,.другиот ден ѓупчето чита:-ме пушти мене мајка ми долу во визба да земам две тегли ајвар.А јас од долу викам:-една е мајка!!!Се згазив од смеење... |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
леле ...сум ја заборавила паметнава мисла на дечко ми кај ти текна |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Влав пред умирање прави муабет со син му:
-Тука е мајка ти? -Да. -Сестра ти? -Да тука е. -Брат ти? -Да тато сите сме тука. -Епа зошто свети ламбата во другата соба? |
|||
Внеси реплика | страница <1 7677787980 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |