IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7273747576 277>
Автор
Порака
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2009 во 22:28

КОЈ ГО ПЛЕСНА ГРКОТ......?????

Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша.
Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар. Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ, но никој не прозборел - па така секој размислува во себе:

Бабата си мисли:
- Сигурно Гркот ја фатил плавушата па оваа му плеснала една...

Плавушата мисли:
- Хмм, Гркот сигурно сакал да ме фати, но во темница ме промашил ја фатил бабата и оваа му плеснала една...

Гркот мисли:
- Македонецот сигурно ја фатил плавушата, а таа сакала да му удри шамар, но го промашила и ме удри мене...

Македонецот мисли:
- Уф, едвај чекам да дојде друг тунел и пак да го расшамарам Грков!

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 19:55
џемпер е парче облека кое детето го носи кога на мајката и е ладногазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 20:26
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

џемпер е парче облека кое детето го носи кога на мајката и е ладногазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеМе изнасмеаголема%20насмевкабакнежголемо%20гушкање
газење%20од%20смеење
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 23:31
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

апсолутно точно.големо%20гушкање
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 03:31
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 19:08
vnimavajte shto ke posakate za Nova Godina ..............смеење

što%20djeca%20pišu%20djeda%20mrazu%20%28kakve%20želje...%29
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2009 во 01:22
маче
ако ти си торнадо
јас сум еби ветер
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2009 во 11:24
лошиот избор на терен  за голема нужда ...... нема куче да чува ама има нешто друго

Изменето од МАРШАЛ - 17.Ноември.2009 во 11:24
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2009 во 15:34
Двајца наркомани фатиле поп, и го носат на кровот на некоја зграда и го фрлаат надолу. Паѓа попот, умира, и едниот наркоман му вика на другиот... ти реков не е бетмен...голема%20насмевка

and...
nesto na kumanovski.....

отишја некој поп у село да чати по куќе

У некоју куќу га почастиле сс јуву.сипале му у лејче и овј тамн да земе да пие видеја глусца у лејче исплашија се фрљија га лејче и оно се скршило.

Пришло му едно девојче и му кажало''Дедо попе бе зш га скрши лејче баба си мочаше у њега!

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2009 во 16:14
голема%20насмевкаголема%20насмевка
Сениор
Сениор
Лик
Д'абе - Мускетарот
Регистриран: 10.Април.2009 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 2370
Цитирај да%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20бе Одговорbullet Испратена: Денес во 16:08
нов ja  нов - сега го воведувам - не го знам баш што значи ама во текот на времето к ему наjдам смислата

Клакик е Да Бе
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2009 во 21:43
dve drugarki merakliki taka vo godini, kade odi ednata, drugata i pravi drustvo, arno ama ednata pocinala, i drugata ostanala sama na svetov, ne i se ziveelo veke, si nemala so kogo da si odi po mazi, i na son ja sonila pocinatata drugarka, ovaa zivata ja prasala:eh drusko mojaaaa ima mazi gore na nebo, imaaaa ima, i rekla pocinatata na sonov, so ke pravi kutrata resila da se samoubiva, i otisla na edna visokatnica ripnala od nea, i mesto da padni na zemja, taa padnala vrz eden kamion so banani, i taka zasamutena od udarot poleka so race gi fakala bananite, a osmeh na lice do nebaголема%20насмевка i velela na bananite:poleka polekaaaaaa,samo smireno, ima red, eden po eden(merklikata pomislila deka e gore na neboгазење%20од%20смеење
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2009 во 01:53
Кон врв
kapo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2009
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kapo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2009 во 02:07
dvajca skopski mangupi,otisle da rabotat na nekoe gradiliste u nemacka.I se dogovorile sto i da se desi ako edniot padne od skeleto ,kako znae drugiov mora da go vrati i da go zakopa vo Makedonija, da si pocinuva pod skopski javor:) Posle nekoe vreme edniov go udril bager i sea drugar mu se rasprasuva kolku ke kosta transportot.Mu vikaat 15oooEV za so avion,12oooEV za so voz...I go kacil na voz ,seopnal 12000ki.I kosto se vozat vo vozot mu se vrti i mu vika
-Abe Mite be,mame ti e*am.Kaj bas u bager..Sto ne te zgazi valjak pa po fax da te pratev
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2009 во 18:31
ova ti se vikaaa policajac..................sekoja chest аплауз

газење%20од%20смеење   lele le lele

SpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalac

Изменето од bijonse1 - 20.Ноември.2009 во 18:32
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7273747576 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.