|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 7273747576 277> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЈ ГО ПЛЕСНА ГРКОТ......?????
Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша. Бабата си мисли: Плавушата мисли: Гркот мисли: Македонецот мисли: |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џемпер е парче облека кое детето го носи кога на мајката и е ладно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме изнасмеа |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
апсолутно точно. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
маче
ако ти си торнадо јас сум еби ветер |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лошиот избор на терен за голема нужда ...... нема куче да чува ама има нешто друго
Изменето од МАРШАЛ - 17.Ноември.2009 во 11:24 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца наркомани фатиле поп, и го носат на кровот на некоја зграда и го
фрлаат надолу. Паѓа попот, умира, и едниот наркоман му вика на
другиот... ти реков не е бетмен...
and... nesto na kumanovski..... отишја некој поп у село да чати по куќе У некоју куќу га почастиле сс јуву.сипале му у лејче и овј тамн да земе да пие видеја глусца у лејче исплашија се фрљија га лејче и оно се скршило. Пришло му едно девојче и му кажало''Дедо попе бе зш га скрши лејче баба си мочаше у њега! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dve drugarki merakliki taka vo godini, kade odi ednata, drugata i pravi drustvo, arno ama ednata pocinala, i drugata ostanala sama na svetov, ne i se ziveelo veke, si nemala so kogo da si odi po mazi, i na son ja sonila pocinatata drugarka, ovaa zivata ja prasala:eh drusko mojaaaa ima mazi gore na nebo, imaaaa ima, i rekla pocinatata na sonov, so ke pravi kutrata resila da se samoubiva, i otisla na edna visokatnica ripnala od nea, i mesto da padni na zemja, taa padnala vrz eden kamion so banani, i taka zasamutena od udarot poleka so race gi fakala bananite, a osmeh na lice do neba i velela na bananite:poleka polekaaaaaa,samo smireno, ima red, eden po eden(merklikata pomislila deka e gore na nebo
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dvajca skopski mangupi,otisle da rabotat na nekoe gradiliste u nemacka.I se dogovorile sto i da se desi ako edniot padne od skeleto ,kako znae drugiov mora da go vrati i da go zakopa vo Makedonija, da si pocinuva pod skopski javor:) Posle nekoe vreme edniov go udril bager i sea drugar mu se rasprasuva kolku ke kosta transportot.Mu vikaat 15oooEV za so avion,12oooEV za so voz...I go kacil na voz ,seopnal 12000ki.I kosto se vozat vo vozot mu se vrti i mu vika
-Abe Mite be,mame ti e*am.Kaj bas u bager..Sto ne te zgazi valjak pa po fax da te pratev |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 7273747576 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |