|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 277> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......... само оди на базен и удави се............
............ па кога ќе ми дојдеш дома ќе видиш што ќе те снајде .........
|
|
Attraction
Група Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборувам на мсн со еден другар и ни се исклучува и на двајцата(веројатно паднал серверот) и ми пишува на facebook:
Тој: Абе брат и тебе да не ти се исклучи?? Јас: И мене Тој: Чекај малце да проверам дали има интернет |
|
Attraction is not a choice
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo mislev deka Nindza aludira na sebe si sto mora da trpi, pa posle zabelezav deka markata na motorot e Nindza |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од: поет
Датум: 03.10.2009 01:57:12 Еве јас составив една песна, ги молам да ја снимаат и таа, им го давам текстот бесплатно. === И Адам и Ева македонци биле - Светот нека знае, нема циле-миле - Господ бог го створи, Груевски се роди - нашто славно племе напред да го води - Еден чекор напред, сто чекори назад - Кон антика славна букефалци газат - Амебата славна македонка била - лична како сонце, толку драга мила - Ти Букефал море, јунак македонски - Груевски те јава, лесно не се дава - Од Скопје до Кина наша земја се е - Земја македонска до Индија ќе е - Многу скоро Грујо и на Марс ќе оди - Народ македонски на Марс да го води - Опа опа иха рум дум дум дум дум - Вакви песни треба за народ без ум! Ме изнасмеа коментаров од Утрински весник Изменето од Valeta - 04.Октомври.2009 во 21:29 |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosanska poezija"Noc, tisina, Bog dao puna mjesecina. Ja gol, ti gola, jebao bih i mrtvogvola, a kamoli tebe, draga moja."Otisla si jednog dana, odnela si pola stana. Sad se vracas po vitrinu,MARS U PIZDU MATERINU!!!" |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вицов ме насмеа
калуѓерка му се жали на поп.......... Оче ме силуваа,незнам како се случи,ама ете бидна,ме силуваа,и сега што да направам...... Земи лимон и изеди го-вика попов И што ќе ми помогне лимонов Нема ништо да ти помогне,само ќе ти ја смени фацата и одземе насмевката |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zvezdite svetat zabite krekaat
da se e**m vo gas
ako ne te sakam !
|
|
......
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Феминистички firewall: Една човечка клетка содржи околу 75 MB генетски податоци внатре во ДНК-то. Еден сперматозоид содржи половина од генетската информација, што би било околу 37,5 MB.
Во еден милилитар на сперма се наоѓаат околу 100 милиони сперматозоиди. Просечната ејакулација на машкото трае 5 секунди и содржи околу 2,25 милилитри на сперма. Од сето ова наведено следи дека пропусната способност на машкиот полен орган изнесува: (37,5 MB x 100.000.000 x 2,25) / 5 = (39.321.600 бајти по сперматозоид x 100.000.000 сперматозоиди по милилитар x 2,25 милилитри) во пет секунди = 1.769.472.000.000.000 бајти во секунди = 1609,33 терабајти во секунда (страватично голум пропуст на информации). Значи, добиваме, дека женските јајници издржуваат DDoS напад од повеќе од 1500 терабајти во секунда и при тоа пропушта само еден, избран пакет на информација. По сите овие пресметки може да заклучиме дека женските јајце клетки се неспоредливо најдобар хардверски firewall кој постои на земјата. Еден, ама само еден мал проблем е тоа што, тој избраниот пакет информација кој што го пропушта овој Firewall, го блокира цел систем за 9 месеци. |
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човекот побргу ќе умре од недостиг на сон отколку од глад – без сон смртта настапува веќе под 10 денови, додека поради глад, човекот умира по неколку недели...
Според едно германско истражување, ризикот од срцев удар е многу поголем во понеделник, отколку во било кој друг ден од неделата. Бебињата се раѓаат со 300 коски во телото, а возрасниот човек има само 206. Пенисот на просечен маж е за три пати поголем од неговиот палец. Еден човек во текот на просечниот живот изговора 123.205.750 зборови, води љубов 4.239 пати, и исплакува 57 литри солзи. Тенките црева се долги околу 6,7 метри. Во текот на денот, жената изговара околу седум илјади зборови, додека мажите две илјади. Женското срце чука побргу од машкото. Најголемата клетка во човечкото тело е женката јајце клетка... Најмалата е машкиот сперматозоид. Просечниот човечки сон трае 2-3 секунди. Вашето тело зрачи топлина доволна за 30 минути да зоврие 2.2 литри вода. Едно човечко влакно може да издржи тежина од 3 килограми. Жените кои го читаат ова веќе завршија. Мажите се сé уште зафатени со мерење... на палците. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес додека бев во пошта да уплаќам нешто иде чичко џандар (мој пријател) са неким,странац, му пишал казна па сакал одма да ја плати и кога ја потполнуваат уплатницата во цел на дознаката пишвет "странски инвестиции"...го прашувам -"абе друже на сите вака му прајте?" а тој - "да бе шо мислиш ти, синкир тој знај зошто е !" а ја на тоа "алал да ви е !!!"
а ја чуди се од дека толико инвестиции во државата |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 6465666768 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |