|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 277> |
Автор | ||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
"makedonija bila treta vo svetot po.....investicii".....aahahahahahahahaa
|
||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
кефалица
шта је љубав |
||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
тоа за стоте години...назад...
|
||||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Остај тоа, пред некој ден ги слушав и нивните размислувања што е иднина и што е матичар Ама сум се смеела без прекин И сега ги слушам и се смеам..... Абе срциња се децата http://www.youtube.com/watch?v=LIwjWc0zCiI Изменето од Lithium - 09.Септември.2009 во 11:46 |
||||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Првпат ја гледам оваа емисија Кефалица и сум се умрела од смеење со децана. Баш беа умни и ептен интересно размислуваат.
Фала за линковите
|
||||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Видови металци
Power металец доаѓа на бел еднорог, го убива змејот со магичниот меч, ја спасува принцезата и водат љубов во магичната шума. Heavy металец доаѓа на Харли Дејвдсон, го убива змејот, пие пиво и ја секса принцезата. Тrash металец доаѓа, го убива змејот, ја спасува принцезата и ја одјебува. Folk металец доаѓа со пријателите свирејќи на хармоники, виолини и флејти и слични инструменти, змејот заспива уморен од играње, седнуваат и пак пеат и свират, а принцезата игра на маса. Viking металец доаѓа да го убие змејот со голема секира, ја силува принцезата до смрт, го пљачка замокот и го пали пред да си оди. Death металец доаѓа, го убива змејот, ја секса принцезата и ја убива, па си оди. Grind металецот доаѓа, го убива змејот, ја убива принцезата, ја секса и после си оди. Black металецот доаѓа на полноќ, го убива змејот и го става на колец пред замокот, ја сaдомизира принцезата, ја пие нејзината крв во ритуал во кој треба да ја убие. Gore металецот доаѓа, го убива змејот и ја распарува неговата утроба пред замокот, ја секса принцезата и ја убива, после го секса нејзиниот леш, па и го распарува стомакот, ја секса трети пат, го пали телото и мастурбира над пепелта. Gothic металецот доаѓа, го здогледува змејот, се заљубува во него заради бесмрдната моќ која ја поседува, и затоа што змејот го одбива, сече вени и ужива додека се гледа себеси во болка. Doom металецот доаѓа, гледа огромен змеј и помислува дека никогаш нема да го победи, паѓа во депресија и извршува самоубиство. Змејот го јаде неговиот леш и ја јаде принцезата. Progressive металец доаѓа со гитара и свири соло од 26 минути, змејот се убива од мака, после оди во собата на принцезата, свири уште еден соло со техника што ја научил последниов период, принцезата бега и го бара heavy металецот. Glam металецот доаѓа, змејот се смее на неговата појава и го пушта да влезе во замокот, влегува да ја украде шминката на принцезата и бега. New металецот е убиен уште пред да дојде до замокот, затоа што е позер. Industrial металецот се појавува во најлонски капут, прави непристојни гестови пред змејот, ја вреѓа принцезата, а обезбедувањето го исфрла од замокот. |
||||||
|
||||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Викенд на мртовци
|
||||||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ova so noviot hemiski element!
|
||||||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Како ќе добиете идеален маж?
- Со генетски инжинеринг ќе вкрстите вибратор и банкомат! |
||||||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||||
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
. Изменето од mistake - 30.Јануари.2011 во 17:56 |
||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 6263646566 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |