![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 113> |
Автор | |
малата ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ми треба есеј за тема ЖИВОТОТ Е ЕДИНСТВЕНИОТ ДАР КОЈ НЕ ЈА ЗНАЕ ЦЕНАТА ве молам најмногу на свет.
|
|
![]() |
|
minnie_05 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ПОМОШ, ПОМОШ, ПОМОШ!
Ми треба состав на тема: Симфонија на едно срце што страда од внатрешна неслога. -Поточно за Франческо Петрарка -Канцониерот. -Љубовта кон Лаура .. и сл. ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМООШ!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kmacedonia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ve molam ako mozi nekoj za vo ponedelnik mi treba daa mi kazi nekoj sostav za pismena ovie dve temi mi se:
1.Opis na prirodna pojava 2.Esenta vo mojot roden kraj Koja bilo edna a ako mozite i dvete ..Fala odnapred :D |
|
![]() |
|
ane17 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ми треба состави за опис на природна појава и за есен !! ве молам пишете нешто!!
|
|
![]() |
|
phoenix123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ми треба состав на тема "Комичниот лик на Чорбаџи Теодос" и "Чорбаџискиот живот на Теодос и сплетките и смешките во неговото семејство"
|
|
![]() |
|
IDIVIDImember ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба раскажана Сто години самотија-Габриел Гарсија Маркес,ако ја има некој ми треба за утре.Фала однапред...
|
|
![]() |
|
Butterfly123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mи треба расказот "Проешдба" од Рајко Жинзифов. Барав на интернет го нема, ако го има некој да го прати.
![]() |
|
![]() |
|
Stefan.karo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ve molam mi treba paralela na likovite od Crno seme... ve molam ako mozi nekoj da mi dade
![]() ![]() |
|
![]() |
|
linasss ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
itno mi se potrebni sostavi za odliki na evropskata prosveta i odliki na makedonskata prosveta odnapred vi blagodaram
![]() |
|
![]() |
|
Smileboy ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба нешто за лектирата Кралот на Бетајнова-Иван Цанкар...ако може нешш..
|
|
![]() |
|
anadonisi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
има ли некој нешто материал од ММФ или светската банка...фала од напред
|
|
![]() |
|
zoka1969 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mi treba pismen sostav na tema "Sudbinata na jazikot e i sudbina na narodot".Ve molam mi treba za petok.
![]() |
|
![]() |
|
Lori ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Ми треба состав на теми
Лицимерието- вечна составка на човештвото. Во секое семејство постои генерациски јаз. Би ви била многу благодарна ако ми помогнете, најсикрено за вакви слободни теми ама ни малку не ме бидува за пишување. ![]() |
|
Околу нас се само луѓе и камења... Во камењата нема ништо човечно..А во луѓето се е камено.
|
|
![]() |
|
zoka1969 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mi treba hitno pismena so naslov"Sudbinata na jazikot e i sudbina na narodot"
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |