![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 113> |
Автор | |
njovanoski123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здраво, Ми треба Есеј под наслов Средно училиште како најубав период во животот...
Фала однапред... Изменето од njovanoski123 - 15.Ноември.2015 во 13:44 |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Laura , dokolku se vratis nanazad na ovaa tema mislam deka ke najdes nesto od ovie dela . Vidi na linkovive , procitaj i obidi se nesto ti sama da sostavis. Don Kihot Don Kihot Hamlet Hamlet |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Кемал Ибраимов ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ве молам утре правам писмена по македонски јазик на тема "Младиот човек некогаш и денес" сакам да ми составите состав. Однапред ви благодарам
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
,,,ako nekoj go napravi tvojot chekor,,,kade e tvojot pat do uspehot,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Dimitar90 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Здраво на сите итно ми треба состав на тема:
Мојот чекор, пат до успехот. Ви благодарам однапред. |
|
![]() |
|
Лаурааааа ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Ми требат состави за следните теми
1.Да се биде или не Хамлет 2.Лубовта кон Лаура е бесконечна 3.Данте го поминува пеколот за да стигни до саканата 4. Донхикот последниот витез барем една тема некој ако знај нека ми прати ве молам БЛАГОДАРАМ !! |
|
![]() |
|
Лаурааааа ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
1.Да се биде или не Хамлет 2.Лубовта кон Лаура е бесконечна 3.Данте го поминува пеколот за да стигни до саканата 4. Донхикот последниот витез барем една тема некој ако знај нека ми прати ве молам БЛАГОДАРАМ !! |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Детееееее утре сметки ќе треба да плаќаш...И шо мислиш
![]() Ми требаат петсто евра тука ќе напишеш и проблемот е решен. ![]() Ајде таму пред огледало застани да се биде или не кажи си, и како Дон Кихот низ деветте круга пеколот на учењето мини го. Па како јунакот Лаура во уметност и култура пиши ни те инспирирала за никот. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
jana.j13 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
дечки ве молам ако може некој линк или нешто за состави за овие теми да ми даде ве молам
![]() 1. Средновековниот поглед во Божествената Комедија 2. Средновековни и хуманистичко ренесансни белези во Пеколот и Декамерон (разлики и сличости) 3. Оголување на љубовта нааспроти средновековните црковни стеги во Декамерон 4. Расказите на Бокачо - раскази против лажниот морал |
|
![]() |
|
an4ac ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Nekoj da ne ima pismeni na slednive temi:1.Na pochetokot na nov zhivoten pat 2.Knigata shto mi go promeni mojot zhivot.Potrebni se mi za vo chetvrtok (05.11.2015) ![]() |
|
![]() |
|
_dare_ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Октомври.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Nekoj da ne ima pismeni na slednive temi:1.Jazikot-neraskinliv del od Makedonskiot identitet 2.Mitot i folklorot se nepresushen izvor za literaturnite dela 3.Preku narodnata pesna narodniot genij ni gi pretstavuva tradicijata i minanoto na Makedonskiot narod. Potrebni mi se za vo vtornik (02.11.2015)
|
|
![]() |
|
ivanavasil ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Октомври.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ве молам за демијан состав ако може некој патот кон откриањето така нешто
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |