|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика | страница <12345 53> |
Автор | |
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini se znaeme? Znaes nesto ti za mene za da si dozvolis da kazes bilo sto? Me znaes kade ziveam i so kogo i kako? Spusti se ti na zemja a i site drugi koisto kazuvate raboti nauceni napamet - odamna vo beliot svet rabotite se praktikuvaat namesto da se ucat napamet i da se raskazuvaat kako skazni... P.S. Dojdi na kafe i ke naucis i koj sum, i sto sum i kako sum : adresa na PP. |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne jas ne te [poznavam licno ama gleam kolku grubo se odnesuvas so clenovive na forumov koga ke kazat nesto protv gay lugeto...i eve da ti kazam i jas sum gay pa ne mi smeta sto sekoj iam svoe mislenje za to.....i ke dojdam na kafe
|
|
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби ваквите луѓе имаат некакви поинакви сфаќања и гледишта во животот,за нив не би постоела причина зошто не би посвоиле дете,но за детето би постоела причина зошто да не биде рестено во ваков дом,мислам дека јасно е зошто е тоа така? не знам какво ке биде тоа дете |
|
смеењето го продолжува животот
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutno protiv....apsolutno...zatvorete ja temava....dekadentno e za decata...
|
|
tuka nekade....
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
викторија
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАБРАНЕТО, а ако некој се повика да го стави како предлог закон треба да се убие. Водете си каква сакате љубов само немојте да сакатувате невини души кој на жалост животот стартно си поиграл со нив, и ги оставил на маргините на општеството, воедно ако има брак претходно па на едниот од партнерите детето му е оставено во старателство, а после се испостави дека е хомосексуалец треба да му биде одземено се до 18 год.
Во античкото време оваа појава била дозволена само на сенаторите и нивните поданици но тоа не значи дека вреди како таква. Доволно глупости си прифативме од Европа па немора и ова да го прифатиме, ако ни биде наложено. |
|
dum spiro spero
|
|
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море вие уште Европа ја сонувате и сакате да бидете дел од неа а со такви како вас се враќаме не пет туку седум века наназад. ТОКМУ заради тоа што Европските стандардни работи не се прифатени - земјава цвета! Леле дајте уште некој ваков бисер да се посмеам малце |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
богами иако не сум педер, сепак и јас мислам дека е ова премногу заостанато, па сепак оваа земја е демократска и на секого му е загарнтирано правото... така според мене Македончиња, дајте конечно не бидете толку саркастични туку веќе еднаш прифатете го она јако динамично Светско живеење.... Вака само изгледа смешно све ова Факт е дека денеска има огромен број на хомосексуалци или лезбејки и факт е дека и тие се луѓе како и сите ние стрејт.. Што е чудно ова ама ич не ми е јасно, како стварно да се наоѓаме во некое мрачно доба, па дури 5-7 години откако ќе се прифати нешто у развиениот свет од прва категорија, доаѓа кај нас како нормално... туууууууу јазк еј...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од RebeL |
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI BRAT MISLIS DEKA NIE SME SPREMNI DA SE EVROPIZIRAME, I DA IMAME EVROPSKI STANDARDI? ZATO SO AKO MISLIS DEKA SME SPREMNI MNOGU SE LAZIS, ZATO SO PRVO MNOGU MNOGU TREBA DA PORABOTIME I MENTALITETOT DA GO PORASNIME ZA DA MOZIME EVROPA DA ODIME, ZATO SEGA KUTI SI ZA EVROPA I TAKA NEKA TE ZASEGA TO SO E KAJ NAS VO NASATA ZEMJA OSTAJ TI DRUGO, SO E NASE KE SI DOJDI, A AKO MISLIS TI DEMOKRATIJATA DEKA E PRAVEDNA POLITIKA ZA SITE GRAGANI TOGAS TO E TVOE MISLENJE! |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat ostaj na koj ke mu kazvaz |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE VOOPSTO DA NE MU SE DAVAT DECA, DA DUVAT I DA BEGAT OD NIV! |
|
|
|
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле колку сте смешни немате поим
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти ич не си смешен бе педериште, ако така се оди у Европа поарно да не одиме, нормално било маж да е*е маж , пу ебати гадовите тоа се треба да се убие!!!
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Внеси реплика | страница <12345 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |