![]() |
|
Микрофон |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На голема дума сум.
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
jas bi igral so nova camera
![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Хмммм! ОК! Се усвојува предлогот. Ај ќе гледам да ја откажам нарачката.
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
I sto bidna?
|
|
![]() |
|
Зоран, па за жал уште ништо конкретно. Микрофонот го нарачавме и требаше да биде тука во петокот но за жал не го имаа испорачано со останатата роба. Ако сега во понеделник не стигне (со задоцнување) тогаш не планирам да го земам, туку ќе си ги чувам парите за нова камера. Така да во понеделник дефинитивно ќе има расплет на ситуацијата, и јас сум многу љубопитен што ќе биде
![]() |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
I da si kupis nova kamera. Da te sluzi. Pari da prais
![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
Ехх!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Си го купив
Philips SBC ME 570
Можам да кажам дека за сега сум екстра задоволен, и во однос на осетливоста и во однос на фреквентната покриеност и во однос на стереото. Единствена мана по мене е тоа што треба да се внимава како ќе се постави на камерата, затоа што страничните делови (отвори) се под агол од 120 степени и треба копчето за вклучување да биде на страна, а инстиктивно на човек му доаѓа да го стави право нагоре. (барем на мене) Кога е правилно поставен звукот е и вистинско стерео и мнооооогу подобар од вградениот микрофон дефинитивно.
Јас лично сум изненаден колку добро слуша, а и колку е проширено фреквентното звучно поле.
![]() |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
bravo, znaci sepak se resi za mikrofon. Milo mi e sto si zadovolen so kvalitetot sto go dobi i ocekuvam link do youtube kaj sto ke go podelis novoto iskustvo so nas
pozdrav |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Ех, таман работа. Па затоа сме тука.
![]() |
|
![]() |
|
А ако некој е нестрплив може да му пратам МР3 на мејл, бидејќи во моментов немам видео клип. (нека ми прати ЛП со мејл) |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Chestito!
|
|
![]() |
|
Благодарам Зоки! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |