|
гребаници на дисплеот на мобилниот!!! |
Внеси реплика |
Автор | |
ivanco
Нов член Регистриран: 16.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Октомври.2007 во 13:24 |
ZDRAVO!!!Ve molam za pomos!!! Dokolku nekoj od vas znae kade mozam da najdam pasta za poliranje na displejot na mob telefon neka pise.Telefonot e se Ok no do zavcera mi bese na servis i za sreka defektot bese otstranet megutoa displejot go izgrebale(dali kopale ili sto pravele so telefonot ne znam)i uzasno me nerviraat grebanicite(mozda nekoj ke kaze deka preteruvam ama sto da pravam koga sum idealista).POZDRAV!!!
Изменето од seka - 17.Октомври.2008 во 20:56 |
|
TM04
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kupi si iphone ne se grebe ekranot!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=ivanco]ZDRAVO!!!Ve molam za pomos!!! Dokolku nekoj od vas znae kade mozam da najdam pasta za poliranje na displejot na mob telefon neka pise.Telefonot e se Ok no do zavcera mi bese na servis i za sreka defektot bese otstranet megutoa displejot go izgrebale(dali kopale ili sto pravele so telefonot ne znam)i uzasno me nerviraat grebanicite(mozda nekoj ke kaze deka preteruvam ama sto da pravam koga sum idealista).POZDRAV!!!
[/QUOTE]shto go zaebavate be chovekot?!,...ako stavarno na servis mu go izgrebale,...toa ne e negov problem,...trebalo odma da im go kaze toa ,...i da ne go zeme, dodeka ne mu go zamenat displejot,..a ako ne moze toa,..togash da si bara nov telefon, kakov shto go dal,...,...do koga be ovoj narod ke se glupira so raboti koi shto se normalni vo drugi zemji,...pogotovo ,..ako i mu ja naplatile popravkata,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако можете да му помогнете на човекот, помогнете му....... А не да се препуцавате тука.
ЗАБРАНУВАМ понатамошна расправија. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........................................................
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обиди се со полир паста за кола, или појди во било која подобро снабдена продавница за бои и лакови, сигурно ќе ти најдат нешто
|
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobro ke go ispolira so "vodena" smirgla broj 360,posle e mu bide kako nov!
|
|
You live only ONCE!
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |